Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud vás zajímá svět laserové gravírování a rádi byste si jej sami vyzkoušeli, pak pro vás máme skvělý tip. V rámci současné akce u uvěřeného prodejce Tomtop.com si totiž můžete přijít na oblíbenou laserovou gravírovačku Sculpfun S9. Tento model je primárně určen pro začátečníky, kterým nabídne spoustu zábavy.  V poměru cena/výkon se jedná o to nejlepší vůbec! Pojďme si tedy na tento model společně posvítit. Aby toho nebylo málo, nyní ji pořídíte s neuvěřitelnou slevou!

Sculpfun S9

Laserová gravírovačka Sculpfun S9 si zakládá na dostatečně výkonném 5,5W laserovém modulu, který si hravě poradí jak s gravírováním, tak i s lehkým řezáním. Ten se totiž kromě svého výkonu vyznačuje i perfektní přesností. Konkrétně jej lze použít k řezání až 15mm hrubého dřeva či 10mm hrubého akrylu. Jelikož je tento model určen primárně pro začátečníky, staví i na celkové jednoduchosti. Díky tomu můžete gravírku vytáhnout z balení a prakticky okamžitě se pustit do různé kreativní činnosti. Volba je jen a pouze na vás.

Samozřejmostí je také řada bezpečnostních systémů. Nabízí se například filtr redukující 98 % ultrafialového záření z laseru, které může být škodlivé pro lidský zrak. Součástí balení je navíc i ocelová podložka ve formátu A4 sloužící pro ochranu stolu před popálením. Jak už jsme zmínili výše, používání Sculpfun S9 je nesmírně jednoduché a můžete se do něj pustit prakticky okamžitě. V pouhých čtyřech krocích stačí gravírovačku složit, na Windows/Mac nainstalovat potřebný software (například LaserGRBL nebo LightBurn) a rovnou se pustit do práce. Práci také usnadňuje vykreslené pravítko v rozích produktu pro jednoduché a rychlé měření. Tím tak opadá nutnost ztrácet čas například s tradičním metrem.

Nyní s exkluzivní slevou!

Aktuálně je Sculpfun S9 k dostání s parádní slevou! Cena gravírovačky totiž klesla o skvělých 57 % na 494,01 € 213,84 €. U toho to ale ani zdaleka nekončí. Když totiž v košíku zadáte slevový kód ve znění TCYS9N, získáte exkluzivní slevu určenou pro naše čtenáře! V takovém případě vás gravírovačka vyjde na pouhopouhých 198,99 €. Za zcela bezkonkurenční částku tak můžete získat perfektní gravírovačku s řadou možností.

Veškeré objednávky se navíc odesílají z evropského skladu, díky čemuž můžete počítat s bleskurychlým a bezplatným doručením. Mějte ale na paměti jednu věc. Tato slevová akce je časově i početně omezená! Nepropásněte tedy tuto jedinečnou příležitost.

Gravírovačku Sculpfun S9 zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.