Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás 3D tisk, gravírování či frézování, ale nemáte k tomu stále vhodnou výbavu? Nezoufejte! Spolehlivý internetový obchod GearBerry totiž nyní spustil skvělou slevovou akci, díky které lze ušetřit nemalé peníze. Při objednávkách totiž stačí do pole pro slevový kód zadat GB20off a z objednávky (převyšující 50 dolarů) vám bude odečteno 20 dolarů, což není rozhodně málo. A jelikož má GearBerry laserové gravírovačky, ale i spoustu dalších produktů ve své nabídce v hojném počtu a to navíc od těch nejlepších značek v čele s Anycubic, Ortur či třeba Xtool, je z čeho vybírat. Ceny obchodu jsou navíc velmi příznivé, přičemž v případě poruchy lze s GearBerry vyřešit i případný servis, což je rozhodně velký benefit. Další výhodou GearBerry je fakt, že má sklady se svými produkty i v Evropě, díky čemuž se vyhnete při nákupu nutnosti platit clo a DPH – a doprava je navíc zcela zdarma. Je tedy rozhodně z čeho vybírat.

Kingroon KP3S Pro S1

Kingroon KP3S Pro S1 3D Printer je vysoce výkonná a spolehlivá tiskárna 3D, která splňuje potřeby jak profesionálů, tak i amatérů. Tato tiskárna disponuje robustním kovovým rámem, který poskytuje stabilitu a přesnost během celého tiskového procesu. Díky velkému tiskovému objemu můžete tvořit rozsáhlé a složité modely, které budou plně vyhovovat vašim požadavkům. Kingroon KP3S Pro S1 podporuje širokou škálu materiálů, včetně populárního PLA, ABS, PETG, TPU a dalších. S maximální přesností vrstvy až 0,1 mm je možné vytvářet detailní a kvalitní tisky s vynikajícími výsledky. Tiskárna je vybavena pokročilým lineárním vedením, které zajišťuje hladký a přesný pohyb tiskové hlavy. Dotykový displej umožňuje snadné ovládání tiskárny a intuitivní nastavení parametrů tisku. S vysokou rychlostí tisku až XX mm/s lze rychle vytvářet tisky bez ztráty kvality.

Snímek obrazovky 2023-06-06 v 14.16.14

KP3S Pro S1 je vybavena vyhřívaným podstavcem, který zajišťuje lepší adhezi tisku na podložce a minimalizuje riziko deformace. Tiskárna je kompatibilní s širokou škálou softwarů pro 3D tisk, jako je například Cura, Simplify3D a Repetier-Host. S připojením přes USB, SD kartu nebo Wi-Fi je možné snadno a rychle přenášet soubory na tiskárnu. KP3S Pro S1 je dodávána včetně montážní sady, která umožňuje snadnou a rychlou montáž bez potřeby složitého sestavování. Tiskárna je vybavena tichým chlazením, které minimalizuje hlučnost během tisku a zajišťuje příjemnější pracovní prostředí. S integrovaným senzorem detekce zlomení vlákna je možné přerušit tisk a minimalizovat zmetky v případě problémů s materiálem. Díky automatickému nulování tiskového podstavce se eliminuje potřeba ručního nastavování úrovně. Cena tohoto modelu je standardně 229 dolarů, ale díky slevovému kódu GB20off je k dispozici jen za 209 dolarů. To vše navíc s dopravou zdarma a doručením z evropského skladu, díky čemuž odpadá nutnost cla.

Kingroon KP3S Pro můžete zakoupit zde

Ortur Laser Master 3

Dalším zdařilým kouskem, který stojí za doporučení, je model Ortur Laser Master 3. Jedná se o gravírovačku určenou pro středně náročné uživatele, jelikož těm by měl její výkon laserového paprsku 10W bohatě stačit. Samozřejmostí je fakt, že je gravírovačka využitelná v kombinaci s řadou materiálů v čele se dřevem. Jednou z hlavních devíz této gravírovačky je její vynikající přenost, které dosahuje díky miniaturnímu bodu laseru o rozměrech 0,05 x 0,1 milimetru. Gravírovat pak zvládne tento model na ploše 400 x 400 mm nebo chcete-li 40 x 40 cm, což by mělo dostačovat i při gravírování větších předmětů. 

olm3_2048x2048_1_1024x1024.jpg

U modelu Ortur Laser Master 3 je skvělé mimo jiné i to, jak moc kompatibilní je s elektronikou, která mu zadává práci. Gravárovačka totiž disponuje kromě USB rozhraní i čtečkou SD karet či WiFi modulem, díky čemuž s ní lze komunikovat jak zcela bezdrátově třeba i přes aplikace na iPadu či Android telefonech a tabletech, tak i zcela offline skrze USB či čtečku SD karet. Cena tohoto modelu je standardně 699 dolarů, ale díky slevovému kódu GB20off je k dispozici jen za 679 dolarů. To vše navíc s dopravou zdarma a doručením z evropského skladu, díky čemuž odpadá nutnost cla.

Ortur Laser Master 3 můžete zakoupit zde

Twotrees TTC 450

Twotrees TTC 450 CNC Router Machine je vysokokvalitní a výkonný CNC frézovací stroj, který je vhodný pro profesionální i amatérské uživatele. Tento stroj disponuje robustním a pevným ráměm, který zajišťuje stabilitu a přesnost během frézování. TTC 450 nabízí rozsáhlou pracovní plochu, která umožňuje frézování různých materiálů v různých velikostech. Frézovací stroj je vybaven výkonným vřetenem, které umožňuje rychlé a přesné frézování. TTC 450 podporuje širokou škálu materiálů, jako jsou dřevo, plast, hliník a další, což poskytuje uživatelům široké možnosti využití. S vysokou přesností a opakovatelností je možné vytvářet detailní a precizní frézované díly. Frézovací stroj je kompatibilní s různými softwary, včetně populárních programů jako je Mach3 nebo GRBL. Díky dotykovému ovládacímu panelu je ovládání stroje jednoduché a intuitivní.

Snímek obrazovky 2023-06-06 v 14.16.58

TTC 450 je vybaven přesnými lineárními vedeními, které zajišťují plynulý pohyb frézovací hlavy. S možností regulace rychlosti frézování je možné optimalizovat výkon stroje pro různé materiály a aplikace. Stroj disponuje automatickým nulováním pracovního stolu, což usnadňuje nastavení a přesnost při frézování. TTC 450 je vybaven ochrannými kryty a bezpečnostními prvky, které zajišťují bezpečnost uživatele během provozu. Frézovací stroj je dodáván s přesnou a stabilní upínací sestavou, která zajišťuje správné upevnění materiálu pro frézování. Díky kompaktnímu designu je stroj vhodný pro provoz v menších dílnách nebo v domácím prostředí. TTC 450 je vybaven výkonným chlazením, které minimalizuje přehřívání vřetene a prodlužuje jeho životnost. Stroj je dodáván s kompletním manuálem a podporou, což usnadňuje jeho sestavení a provoz. Cena tohoto modelu je standardně 449,99 dolarů, ale díky slevovému kódu GB20off je k dispozici jen za 429,99 dolarů. To vše navíc s dopravou zdarma a doručením z evropského skladu, díky čemuž odpadá nutnost cla.

Twotrees TTC 450 můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.