Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Laserové gravírování se stává stále dostupnějším, díky čemuž si můžete přijít na skutečně kvalitní gravírovačky za slušné ceny. Pokud vás svět gravírování láká a uvažujete nad pořízením vlastního vybavení, pak pozorně zbystřete, protože pro vás máme perfektní tip! V rámci současné akce si totiž můžete pořídit prvotřídní výkonnou laserovou gravírovačku ATOMSTACK A10 PRO s parádní slevou. Ta je k dostání přímo na e-shopu Amazon. Pojďme si ale nejprve posvítit na samotný produkt a následně na to, jak slevu vlastně uplatnit.

ATOMSTACK A10 PRO

Laserová gravírovačka ATOMSTACK A10 PRO je jedním z nejlepších modelů v dané cenové skupině. Produkt jako takový si zakládá na výkonném 10W laserovém modulu s parádním ohniskem, díky čemuž můžete počítat nejen se zmiňovaným výkonem, ale také s chirurgickou přesností. U výkonu ale ještě chvíli zůstaneme. Laserový modul je totiž natolik silný, že si kromě gravírování hravě poradí i s řezáním nejrůznějších materiálů. Gravírovačku proto lze využít k nejrůznějším účelům a je už prakticky na každém uživateli, pro co se rozhodne. Takříkajíc fantazii se meze nekladou.

Na druhou stranu správná gravírovačka musí být vybavena řadou bezpečnostních systémů. ATOMSTACK A10 PRO samozřejmě není výjimkou, a proto u ní nechybí například panoramatické ochranné sklo pro ochranu očí, které dokáže filtrovat až 97 % UV záření. Celý proces gravírování proto můžete například i s rodinou či přáteli bezpečně sledovat, aniž byste museli mít ochranné brýle. Z hlediska bezpečnosti pak ještě nechybí záchranné tlačítko pro okamžité vypnutí všech probíhajících procesů.

Pro tuto gravírovačku je také typická její nesmírná jednoduchost. Díky tomu se do gravírování může pustit prakticky každý, a to v řádu několika minut. V tomto ohledu rozhodně nesmíme zapomenout zmínit podporu pro offline gravírování. Do akce se tak lze pustit kdykoliv, dokonce bez nutnosti připojeného počítače. Pro tyto účely dokonale slouží ovládací panel. Navíc pro ovládání nemusíte nutně používat pouze počítač. ATOMSTACK A10 PRO se totiž pyšní zabudovaným Wi-Fi modulem pro připojení chytrého telefonu (iOS/Android). Prostřednictvím příslušné aplikace tak můžete veškeré ovládání řešit přímo prostřednictvím iPhonu. Vygravírovat si tak můžete nechat například rovnou fotografii z galerie vašeho telefonu.

ATOMSTACK A10 PRO
Model dokáže gravírovat do těchto materiálů

Tento model tak parádně kombinuje vysoký výkon, přesnost, jednoduchost a bezpečnost dohromady, což z něj dělá skvělého parťáka pro všechny kutily. S pomocí gravírovačky si tak můžete ozdobit prakticky cokoliv prostřednictvím gravírováním, nebo s maximální přesností něco také nařezat.

Nyní s parádní slevou!

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, v rámci současné exkluzivní akce si na gravírovačku ATOMSTACK A10 PRO můžete přijít s parádní slevou na e-shopu Amazon! Běžně se produkt prodává za 569,99 €, avšak když v košíku zadáte slevový kód ve znění ZBANX70F, výsledná cena se automaticky sníží o parádních 70 € na pouhopouhých 499,99 €! Na gravírovačce tak nyní můžete parádně ušetřit!

Laserovou gravírovačku ATOMSTACK A10 PRO zakoupíte zde

A aby toho nebylo málo, k dostání je se slevou i příslušenství, které vám dokáže gravírování a práci s ATOMSTACK A10 PRO ještě podstatně zpříjemnit. Zmiňované příslušenství je běžně k dostání za 119,99 €. V takovém případě však stačí jen zadat slevový kód ve znění 30FZBANX a cena se opět sníží, tentokrát o 30 €! Příslušenství vás tak přijde na pouhých 89,99 € a znatelně vám zpříjemní práci.

Příslušenství ke gravírovačce zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.