Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezpečnost domácnosti hraje nesmírně důležitou roli. Naštěstí díky dnešním technologiím máme k dispozici řadu skvělých produktů, které nám s tímto dokážou parádně pomoct. Skvělým parťákem je proto Wi-Fi 360° Bulb Camera 1080P! Na první pohled se jedná o standardní žárovku se závitem E27, která však v sobě skrývá panoramatickou Wi-Fi kameru s 360° úhlem záběru. Jak to vlastně funguje, co vše umí a jak ji pořídit za méně než polovinu? Přesně na tohle si nyní společně posvítíme.

Jak už jsme zmínili výše, produkt se na první pohled nijak neodlišuje od standardních žárovek, které bychom našli prakticky v každé domácnosti. Finta je ale v tom, že nejde o obyčejnou žárovku. Naopak se jedná o pokročilou domácí Wi-Fi kameru, kterou jen stačí našroubovat na závit, připojit k routeru a propojit s aplikací. Jak už ze samotného názvu vyplývá, kamera dokáže nabídnout až FullHD rozlišení (1920 x 1080 pixelů), což skvěle doplňuje i noční vidění, detekce pohybu a řada dalších benefitů.

Jakmile kamera detekuje pohyb, automaticky o této skutečnosti obeznámí vlastníka prostřednictvím e-mailu a notifikace v aplikaci. U toho to však ještě nekončí. Produkt jako takový zároveň disponuje oboustranným audiem. Zvuk tedy můžete i odposlouchávat, případně přes kameru promluvit. Dokonce nechybí ani slot pro SD kartu pro případné nahrávání záznamů. Tento produkt dokonale kombinuje možnosti žárovky a bezpečnostní Wi-Fi kamery dohromady, díky čemuž je také neuvěřitelně nenápadný a efektivní!

Nyní s parádní slevou!

Aby toho nebylo málo, Wi-Fi 360° Bulb Camera 1080P si nyní můžete pořídit s doslova nevídanou slevou! Na ověřeném portálu Tomtop.com je totiž momentálně k dostání s úžasnou 52% slevou, respektive za 40,08 € 19,52 € (včetně DPH). Mějte ale na paměti, že je akce časově i početně omezená. Nenechte si proto ujít tuto skvělou příležitost a pořiďte si domácí Wi-Fi kameru, která vám pomůže se zabezpečením.

Wi-Fi 360° Bulb Camera 1080P zakoupíte s 52% slevou zde

Dnes nejčtenější

.