Zavřít reklamu

Komerční sdělení: HomeKit senzor VS1 pro okna/dveře v hodnotě 649 Kč k nákupu zcela zdarma? Právě teď na VOCOlinc.cz při koupi smart aroma difuzéru FlowerBud. FlowerBud je první aroma difuzér pro Apple HomeKit. Dejte Siri pokyn ke změně podsvícení na vaši oblíbenou barvu, nebo se vůni FlowerBudu nechte přivítat při příchodu domů! Akce probíhá na e-shopu VOCOlinc.cz.

VOCOlinc dárek zdarma

Vylepšete automatizaci ve vaší Domácnosti

Smart čidlo VS1 funguje především jako spouštěč dalších akcí v rámci vaší HomeKit domácnosti. Nechte se po otevření dveří přivítat rozsvícením světla nebo zapnutím hudby. Kreativitě se meze nekladou, takže je jen na vás, jaké vychytávky si doma nastavíte. Vše je podmíněno přítomností domácího centra. Připravili jsme pro vás 3 tipy, které využije každý u sebe doma.

1. Provoňte automaticky místnost chytrým difuzérem

Upgradujte obyčejný osvěžovač vzduchu a provoňte domov chytře. Zapněte chytrý aroma difuzér Flowerbud příchodem domů, nebo třeba vstupem na toaletu. Nastavit ho můžete na omezený čas, např. 15 minut, kdy stihne hezky prostor provonět. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost.

2. Alarm na HomePodu jako past pro nezvané hosty

Nastavte v nočních hodinách zapnutí chytrého repráku při vstupu do místnosti. Jednoduchý bezpečnostní prvek vyděsí každého zvědavce a vás upozorní, že je uvnitř někdo nechtěný. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost. Místo HomePodu můžete samozřejmě využít kterýkoli jiný chytrý reproduktor!

3. Zapněte několik produktů zároveň

Spustit otevřením dveří můžete klidně všechny smart produkty v místnosti. Třeba čističku vzduchuosvětlení. Přivítá vás tak místnost připravená na produktivní den. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost.

Chci senzor zdarma k aroma difuzéru FlowerBud

Dnes nejčtenější

.