Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Produkty VOCOlinc dělají váš domov chytřejším, bezpečnějším a pohodlnějším místem k životu. Nyní na trh uvádí nový produkt – smart aroma difuzér VOCOlinc RIPPLE – který můžete ovládat hlasem nebo z mobilního telefonu či tabletu.

VOCOlinc Ripple

Nejmenší, ale na funkce bohatý, difuzér

Smart aroma difuzéry dokonale provoní celý váš byt či dům. RIPPLE není prvním smart aroma difuzérem, který VOCOlinc dodává. Na trhu již najdete jeho předchůdce FlowerBud. RIPPLE se oproti němu liší v několika oblastech:

  • Se svou výškou 158 mm a průměrem 112 mm je nejmenším difuzérem, a to jak na výšku, tak na šířku. Díky tomu mu jednoduše najdete místo.
  • Objem zásobníku je menší – konkrétně 220 ml – což ovlivňuje jeho maximální dobu provozu, která je 8 hodin.
  • Automaticky se vypne, když v zásobníku dojde voda.

Kvůli své velikosti se RIPPLE hodí do místností o maximální velikosti 30 m².

VOCOlinc Ripple

Používání zpříjemňuje dálkové ovládání včetně kompatibility s Apple HomeKit

Ovládání VOCOlinc RIPPLE je velmi jednoduché. Potřebujete pouze 2,4 GHz Wi-Fi a smartphone či tablet. Nejpohodlnější je kontrola hlasem nebo přes aplikace ve vašich zařízení. Samozřejmě je možné nastavit RIPPLE také manuálně – na produktu jsou 3 tlačítka: na regulaci hustoty mlhy, časovač a na změnu barev.

V porovnání s konkurencí má řešení firmy VOCOlinc jednu velkou přednost. Jako jediný smart aroma difuzér na trhu je kompatibilní se všemi třemi hlasovými asistenty. Amazon Alexa a Google Assistant jsou na trhu využívány standardně. VOCOlinc ale jako jediný zvládá i Apple HomeKit bez nutnosti použití Hubu či Bridge.

Z pohodlí gauče můžete Siri říct, ať difuzér změní barvu nebo ať se vypne. V aplikaci můžete vybrat z 16 milionů barev pro LED podsvícení nebo zjistit, jestli vám v nádržce nedošla voda. Pro fanoušky chytrých ekosystémů jde o další gadget, který mohou přidat do svých domácích scén. Zapnout aroma difuzér při příchodu domů, před spaním nebo s pomocí senzoru pouze při zavřeném oknu? Možností je nespočet.

VOCOlinc Ripple

Velkou výhodou je přizpůsobitelnost

Smart aroma difuzér VOCOlinc RIPPLE zlepší atmosféru ve vaší domácnosti. Díky různé barevnosti se neokouká a budete ho moci přizpůsobit různým příležitostem – a to bez toho, aniž byste museli vstávat. Vše zvládnete buď hlasovým ovládáním, nebo z mobilní aplikace.

Difuzér stojí 899 Kč. Je možné koupit i set 2 ks za 1699 Kč, čímž ušetříte 50 Kč za kus.

Difuzér VOCOlinc RIPPLE můžete objednat zde

Dnes nejčtenější

.