Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Již dnes startuje dříve avizovaná akce Víkendového nakupování s obří slevou na iPhone 13 mini 128GB! Akci má v režii oblíbený obchod Dostupný iPhone, kde jej nyní pořídíte se slevou ve výši 4 990 Kč. Jestliže si tedy pohráváte s myšlenkou přechodu na novější model, a zároveň byste na něm rádi ušetřili, tak nyní máte jedinečnou příležitost. Vyjde vás totiž na pouhých 14 490 Kč. Telefon dokáže potěšit svým kompaktním tělem, Super Retina XDR displejem s úhlopříčkou 5,4″, výkonným čipem Apple A15 Bionic a doposud nejlepší duální fotosoustavou vůbec. Mějte ale na paměti, že akce platí pouze tento víkend. Na iPhone 13 mini za akční cenu si tak můžete přijít jen od dnešního dne do neděle 15. května 2022.

iPhone 13 mini 128GB se slevou 4 990 Kč zde 

Víkendové nakupování na DostupnyiPhone.cz: iPhone 13 mini za 14 490 Kč

Kvalita za nejlepší ceny

Za slevovou akcí stojí populární obchod DostupnyiPhone.cz. Ten se specializuje na prodej zánovních a použitých iPhonů, u kterých vždy klade maximální důraz na kvalitu a nízké ceny. Každý prodávaný telefon si proto prochází rozsáhlým testováním, během kterého se expert ujistí, že je daný model plně funkční. Nanejvýš se na nich mohou nacházet kosmetické vady, podle čehož jsou ostatně rozřazeny do třech kategorií, respektive A+ (vynikající kondice), A (nanejvýš vlásečnicové oděrky) a B+ (nese známky běžného používání). Vždy jde ale o 100% funkční zařízení. To částečně potvrzuje i dvouletá záruka, s čímž byste se jinde nesetkali.

Dostupný iPhone si za dobu svého působení dokázal vybudovat solidní renomé. Například na Googlu se pyšní ohodnocením v podobě 4,8 hvězdiček z pěti, které si zakládá na více než pěti stech zákaznických recenzích. V těch si lidé nejčastěji pochvalují bezkonkurenční ceny, rychlé dodání a parádní stav iPhonů.

Nepropásněte Víkendové nakupování s obřími slevami

Dnes nejčtenější

.