Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Že jsou iPhony drahé? Ale kdepak! Když víte, kam pro ně jít, lze je sehnat opravdu velmi levně a to i přesto, že jsou ve velmi dobrém stavu. Skvělým důkazem může být ostatně chystaná akce eshopu DostupnyiPhone.cz, v rámci které budete moci získat již tuto středu iPhone SE 2022 za 6490 Kč a iPhone 13 mini za 11990 Kč. 

Obchod DostupnýiPhone.cz se zaměřuje na prodej použitých, avšak plně funkčních a vizuálně prakticky nových Apple produktů, které je u něj možné získat za velmi nízké ceny. Ty navíc čas od času srazí veleoblíbenou akcí Dostupná středa, která přináší slevy na různé modely iPhonů v kategorii B+. Na tuto středu byly pro akci vybrány konkrétně iPhony SE 2022 (tedy SE 3. generace), které budou k dostání ve více barvách se 64GB úložištěm už za 6490 Kč. Zlevněn bude ale i suverénně největší hit těchto výprodejů ve formě iPhone 13 mini. Ten bude k dostání ve 128GB úložné variantě a vícero barvách už za 11990 Kč, taktéž v kategorii B+. A co že si vlastně pod variantou B+ představit? 

1200x628

B+ je varianta, která ohromí cenou a stavem, ve kterém zařízení dorazí. Lehké škrábance na displeji zakryje sklo, které vám DostupnýiPhone.cz nalepí a na těle zařízení budou okem viditelné škrábance nebo známky šetrnéhom ale viditelného použití. Rozhodně se tedy není třeba stavu zařízení obávat – tím spíš, když na něj dostanete standardní záruku 2 roky. Ale pozor, akce bude platit jen 24 hodin a to konkrétně ve středu 4. října od 00:01 do 23:59. Pokud si tedy na nový telefon brousíte zuby, s nákupem v tento den raději neváhejte.

Nabídku DostupnýiPhone.cz si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.