Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chcete si pořídit iPhone a ušetřit tisíce? Náš oblíbený prodejce výstavních a použitých telefonů DostupnyiPhone.cz právě nabízí až 40% slevy v rámci Black Friday. Když tuhle slevu aplikujete na už tak zlevněné iPhone, je to nabídka, která se často nevidí.

Akce probíhá jen 5 dní mezi 23. a 27. listopadem a skladové zásoby se rychle tenčí, takže na rozmýšlení není moc času. Na jaké modely iPhone se tedy soustředit? V kategorii toho nejlepšího, co Apple v posledních letech vypustil na trh, rozhodně stojí za to si pořídit iPhone 13 Mini za 14 490,-. Jeho výkonný chipset A15 vystačí i tomu nejnáročnějšímu uživateli ke komfortní práci (či hraní) a jistě ocení i DUAL sim nebo dva skvělé fotoaparáty. Navíc se jeho běžná cena aktuálně pohybuje kolem 20 000 Kč, takže ušetříte přes 5 000 Kč.

Black Friday na Dostupný iPhone

Z kategorie levnějších telefonů doporučujeme dva modely – iPhone 8iPhone SE. Oba tyto modely koupíte s cenovkou nižší než 5 000 Kč, což je naprosto neporazitelná cena. Protože se jedná o starší typy telefonů, jsou vhodnější pro méně náročné uživatele. Ale jak víte, Apple si na svých produktech vždy nechal záležet, takže nedostatkem kvality rozhodně netrpí.

Proč DostupnyiPhone.cz?

Tohoto prodejce si chválíme my i dalších 600 spokojených zákazníků, kteří nechali své recenze na Google. DostupnyiPhone prodává 3 kategorie produktů. Pod písmenem A+ se skrývá telefon výstavní, tedy jako nový. Kategorie A odpovídá kvalitou novému, ale na krytu či displeji můžete najít vlásečnicovou oděrku. Nejvýhodnější cenu dostanete na zařízení označené B+, které nese běžné známky používání.

Další výhodou je, že telefon vám prodejce bezplatně vymění až do poloviny ledna, takže pokud se porozhlížíte po iPhone jako dárku, určitě je to dobrá volba. Telefon zakopíte buďto na webu DostupnyiPhone.cz nebo na prodejně v Praze.

Dnes nejčtenější

.