Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Populární obchod Dostupný iPhone dnes odstartoval parádní akci, díky které si můžete užít 10% slevu na již zlevněné zboží! Ta se navíc vztahuje na celý sortiment. Jestliže tedy plánujete přejít na novější iPhone, tak nyní máte parádní příležitost, jak na jeho nákupu ještě navíc ušetřit. Pro uplatnění slevy jen stačí v košíku zadat slevový kód ve znění „10“ (bez uvozovek) a výsledná cena se vzápětí sníží. Mějte ale na paměti, že se jedná o časově omezenou akci. Konkrétně platí od dnešního dne až do neděle, tedy 1. května 2022.

Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny

Jak už jsme uvedli výše, za současnou akcí stojí obchod Dostupný iPhone, který se v našich končinách zaměřuje na prodej zánovních a použitých iPhonů. Na první místo vždy staví kvalitu. Každý telefon si tak před uvedením do prodeje prochází odborným testováním, kdy se kontrolují veškeré jeho aspekty a funkcionalita. Právě proto je každý prodávaný iPhone vždy 100% funkční – lišit se mohou pouze v zevnějšku. Podle toho jsou následně rozřazeny do tří kategorií – A+, A, B+ – které určují, zdali je daný iPhone v perfektním stavu, nebo jestli na něm náhodou nejsou případné oděrky. Vždy se však jedná jen o kosmetické vady bez jakéhokoliv vlivu na funkčnost.

dostupny iphone sleva 10

Jednoznačně také potěší rozsáhlá nabídka a bezkonkurenční ceny. Ostatně právě tyto dvě vlastnosti si zákazníci pochvalují nejčastěji. O tom se můžete sami přesvědčit na recenzích Google, kde si Dostupný iPhone vysloužil ohodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti, které si zakládá na zhruba 500 zákaznických recenzí. Ať už tedy sháníte například starší iPhone 6S, nebo novější iPhone 12, v obchodě Dostupný iPhone jej aktuálně seženete s parádní 10% slevou. Ta se navíc vztahuje i na příslušenství.

Objevte nabídku obchodu DostupnyiPhone.cz zde

Dnes nejčtenější

.