Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Po dlouhé době si renomovaný obchod Dostupný iPhone připravil další nesmírně oblíbenou slevovou akci s názvem Dostupná Středa. Ta funguje poměrně jednoduše. Dnes, tedy ve středu, si můžete přijít na iPhone za bezkonkurenčně nízkou cenu. Tentokrát se zlevnění dočkal iPhone 8 128GB, který do nabídky Applu zavítal až v roce 2019 a prakticky okamžitě si získal obrovskou popularitu. Kombinuje totiž prvotřídní výkon díky čipu A11 Bionic s prémiovým designem přetrvávajícím dodnes. Navíc se stále jedná o model se softwarovou podporou.

Dostupná Středa zde

Dostupná Středa iPhone 8 128GB

Proč Dostupný iPhone aneb garance kvality

Obchod Dostupný iPhone je zárukou kvality, což si uvědomují i samotní zákazníci. Konkrétně se specializuje na prodej použitých iPhonů, které jsou vždy 100% funkční a technicky prověřené. Takovéto telefony jsou navíc k dostání v několika kategoriích na základě jejich vnějšího stavu.

Vždy se na ně navíc vztahuje 24měsíční záruka, což byste například při nákupu iPhonu od původního majitele nezískali. Zároveň se jedná o jediný obchod v našich končinách, který vám takovouto záruku poskytne na použité zboží. V případě, kdy by váš nově zakoupený telefon tedy nebyl kompletně v pořádku, tak za vás Dostupný iPhone veškeré problémy okamžitě vyřeší, případně zařízení vymění.

Tím nejdůležitějším je pak důvěra, kterou sami zákazníci v obchod mají. To perfektně prokazuje hodnocení 4,8 hvězdiček na Googlu, jež je tvořeno více než 270 uživatelskými recenzemi. Zároveň nesmíme zapomenout zmínit dvě pražské pobočky. Zde si můžete jablečné telefony přímo prohlédnout a případně se poradit s přívětivým a proškoleným personálem.

Dnes nejčtenější

.