Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud chcete koupit iPhone jako dárek k Vánocům, ale naříkáte si, že kupovat nový telefon jsou zbytečně vyhozené peníze, tahle akce je pro vás! DostupnyiPhone.cz dnes nabízí v rámci akce Dostupná Středa iPhone 8 64GB za 4 990,- se slevou přes 3 000 Kč a iPhone 13 Mini 128GB se slevou 4 000 Kč! Sami tedy vidíte, že jde o chytrý nákup, protože za srovnatelnou kvalitu s novým telefonem zaplatíte výrazně méně. A pokud zařízení nebude z nějakého důvodu vyhovovat, snadno jej vyměníte až do 16. 1. 2023.

Tahle akce trvá jen do dnešní půlnoci, tak není moc času na přemýšlení. Navíc z našich předchozích zkušeností jsou telefony vždy rychle vyprodané, takže pokud po novém iPhonu pokukujete už delší dobu, zamiřte na e-shop hned.

dostupna streda

A co znamená A+? U produktů na DostupnyiPhone.cz si můžete vybrat ze tří variant opotřebení. A+ znamená, že dostanete telefon od nového nerozpoznalený. Pokud vám nevadí vlásečnicový škrábanec, tak varianta A rozhodně nezklame. Největší slevu dostanete na variantu B+, na které je vidět pár drobných známek používání, ale i tak se jedná o kvalitní telefon s dlouhou životností.

O DostupnyiPhone.cz

Pro ty z vás, kteří ještě DostupnyiPhone.cz neznáte, dovolte nám je představit. E-shop je jedním z nejkvalitnějších a nejspolehlivějších prodejců výstavních a použitých zařízení Apple v Česku. Není náhodou, že na Google již nasbírali přes 600 v drtivé většině pochvalných recenzí, čímž se nemůže pochlubit žádný jiný e-shop v oboru. Na každý iPhone, který prodávají, dostanete automaticky 24 měsíců záruku, což u jiného prodejce těchto zařízení nenajdete. Navíc k telefonu dostanete kompletní příslušenství včetně lightning kabelu, adaptéru do zásuvky a jehly na SIM.  A kdyby vám (či obdarovanému) zařízení z nějakého důvodu nevyhovovalo, můžete jej bez obav vyměnit až do 16. 1. 2023. Pokud chcete o prodejci vědě více, psali jsme o něm zde.

Dnes nejčtenější

.