Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Už zítra nás čeká skvělá akce na DostupnyiPhone.cz. V rámci Cyber Monday se můžete těšit na iPhone 13 Mini 256 GB za neuvěřitelných 15 490 Kč. Model s touto kapacitou je za takovou cenu velice těžké sehnat, takže pokud potřebujete telefon, do kterého se vejde úplně všechno, nezapomeňte si nastavit budík.

iPhone 13 Mini s pamětí 256 GB je sice malý tělem, ale velikán výkonem. Hodí se pro ty nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují Apple kvalitu – ocení jej tiktokeři i profesionálové, kteří pracují za pochodu. V těle telefonu se skrývá šestijádrový chip A15 Bionic, díky kterému na telefonu najdete všechny dokumenty během chviličky nebo bez problému vyrenderujete video na YouTube.

cyber monday na dostupny iphone

Model s 256 GB pamětí se obvykle prodává za více než 20 000 Kč, takže cena 15 490 Kč je naprostá bomba. Ušetřit 5 000 Kč se totiž hodí vždycky, nejen před Vánoci. Takže závěrem? Pokud rádi nakupujete chytře, nenechte si akci ujít.

DostupnyiPhone.cz je nejlepší na trhu

DostupnyiPhone je nejlépe hodnocený e-shop s výstavními a použitými telefony u nás. Poskytuje jako jediný e-shop v ČR na všechny své produkty dvouletou záruku, takže si můžete být jisti, že je jejich kvalita opravdu výborná. Ke každému telefonu navíc dodávají také kompletní příslušenství a slevu na servis nebo nákup dalších doplňků. Pokud navíc koupíte telefon jako dárek, můžete jej bezplatně vyměnit až do poloviny ledna.

Dnes nejčtenější

.