Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Malých telefonů je v současnosti na trhu jako šafránu. O to víc potěší nynější akce obchodu DostupnýiPhone.cz, díky které můžete již tento víkend – konkrétně od 27. do 29. 10. – získat iPhone 13 Mini 128G, a to až o 2000 Kč levněji, a to od DostupnyiPhone.cz s hodnocením 4,8 z 5 na základě více než 750 ověřených recenzí na Google i Facebooku.

A že je o co stát. Přestože se jedná o jeden ze dvou nejmenších iPhonů, který Apple v posledních letech představil, hardwarově je iPhone 13 Mini špičkový. Disponuje totiž velmi kvalitním duálním fotoaparátem, díky kterému zachytíte prvotřídní fotky za každé situace, úžasným výkonem, překrásným displejem, Face ID nebo třeba celodenní výdrží baterie. Navíc vzhledem k tomu, že iPhone 13 Mini vyšel teprve před dvěma roky, můžete čekat opravdu jen prakticky to nejlepší, co iPhone může nabídnout.

Obchod DostupnyiPhone.cz se specializuje na prodej použitých Apple produktů, které jsou po stránce vzhledu takřka jako nové. Jak se můžete dočíst v recenzích, stav nabízených zařízení a rychlost doručení si zákazníci nejčastěji vychvalují. Obchod navíc pravidelně nabízí oblíbenou akci nazvanou Dostupný Víkend a Dostupná Středa, v rámci které nabízí slevy na různé modely Apple zařízení. Tentokrát vybral právě iPhone 13 mini 128GB, který bude během tohoto víkendu k dispozici za úžasných 11 990 Kč, což je vzhledem ke stavu prodávaného zařízení nejlepší cena na českém trhu. 

web2

  • A+ je varianta pro náročné uživatele, kteří chtějí telefon, na kterém nebudou vidět žádné známky používání. Telefon je tedy ve stavu nového.
  • U A je jediný rozdíl od A+ malá vlásečnicová oděrka. Prakticky neviditelné při používání zařízení.
  • B+ je varianta, která ohromí cenou a stavem, ve kterém zařízení dorazí. Lehké škrábance na displeji zakryje sklo, které vám nalepíme a na těle zařízení budou okem viditelné škrábance nebo známky šetrného ale viditelného použití.

Dnes nejčtenější

.