Zavřít reklamu

Komerční sdělení:Jsou iPhony opravdu tak drahé? Ale vůbec! Pokud víte, kam pro ně „jít“, můžete je sehnat za velmi výhodné ceny, a to i přestože jsou v vynikajícímu stavu. Skvělým důkazem je dnešní akce na e-shopu DostupnyiPhone.cz, kde lze získat iPhone SE 2022 za pouhých 6490 Kč a iPhone 13 mini za 11990 Kč.

1520x794

DostupnýiPhone.cz se specializuje na prodej použitých, avšak plně funkčních a téměř nových produktů od Applu, které nabízí za velmi nízké ceny. K tomu navíc pravidelně přináší oblíbenou akci nazvanou Dostupná středa, kdy nabízí slevy na různé modely iPhone v kategorii B+. Na dnešek byly zvoleny speciálně iPhony SE 2022 (tj. SE 3. generace) dostupné v několika barevných provedeních s 64GB úložištěm za 6490 Kč. Tato akce se týká i dalšího veleoblíbeného modelu, konkrétně iPhone 13 mini, který bude dostupný v 128GB verzi a různých barvách za 11990 Kč, také v kategorii B+.

iPhone 13 mini

A co to znamená, když se hovoří o kategorii B+? B+ označuje variantu, která vás potěší cenou a stavem, v jakém se zařízení nachází. Drobné škrábance na displeji jsou zakryty sklem, které pro vás DostupnýiPhone.cz nalepí, a na těle zařízení mohou být viditelné lehké škrábance nebo známky šetrného, ale stále viditelného používání. Nemusíte se tedy bát o stav zařízení, zejména když máte k dispozici standardní záruku na 2 roky. Ale pozor, tato akce platí pouze 24 hodin, konkrétně pak do dnešní půlnoci. Pokud tedy plánujete pořídit si nový telefon, dnes byste na nákup neměli zapomenout.“

Zlevněné iPhony v rámci Dostupné středy seženete zde

Dnes nejčtenější

.