Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste-li fanoušky kompaktních telefonů, máme pro vás jedinečnou nabídku. Spolehlivý obchod Dostupný iPhone totiž znovu oživil svou fenomenální akci Dostupná středa, v rámci které vyprodává oblíbené modely iPhonů. Tentokrát přišla řada na iPhone 13 mini se 128GB úložištěm, který lze v kategorii B+ sehnat už za 11 990 Kč, což je jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) cena na tuzemském trhu. Váhat s nákupem se proto rozhodně nevyplatí.

iPhone 13 mini v kostce

iPhone 13 Mini zaujme nejen možností různých barev, ale také přiměřenou velikostí, která bývá vítaným prvkem. Nutno ovšem podotknout, že navzdory menším rozměrům rozhodně nezaostává za svou větší verzí, iPhonem 13. Můžete se tak těšit na všechny technologické novinky a vychytávky. Samozřejmostí je bezdrátové nabíjení a rychlonabíjení s výkonem až 20 W. Dále jednoznačně potěší i odolnost vůči vodě a prachu, unikátní filmařský režim a celkově kvalitnější fotografie a videa. Nesmíme také opomenout ani podporu 5G, díky které máte záruku té největší rychlosti.

Co je ovšem nutné podotknout – za tyto bezkonkurenční ceny si iPhone 13 mini můžete pořídit pouze dnes, 27. 9. v časovém horizontu 24 hodin, nebo do vyprodání zásob, tak na nic nečekejte!

Vsaďte na jistotu!

DostupnýiPhone.cz se pyšní kvalitou produktů a zákaznického servisu, kterou ostatně potvrzují i samotní zákazníci. O znění jejich recenzí se můžete přesvědčit například na Googlu, kde se Dostupný iPhone pyšní více než 730 recenzemi s celkovým skóre 4,8 z 5.

Prodejce DostupnýiPhone.cz se specializuje na prodej použitých a výstavních telefonů značky Apple, které jsou 100% funkční, bez vnitřního zásahu a po důkladné kontrole. Kromě toho se můžete těšit na záruku po dobu 2 let, s čímž se u konkurence jednoduše nesetkáte. Nejste si jisti výběrem? Vůbec nevadí, stačí zavolat, nebo se rovnou stavit na prodejně v ulici Korunní 55 na Praze 2.

iPhone 13 mini za 11 990 Kč zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.