Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Řadíte se mezi milovníky kompaktnějších telefonů a už nějaký ten pátek zvažujete pořízení novějšího modelu? Pak vás jednoznačně potěší blížící se víkendová akce, díky které si budete moci přijít na oblíbený iPhone 13 mini 128GB za pouhopouhých 14 490 Kč! Nenechte se ale zmást jeho drobnou velikostí. Tento model je i přesto vybaven aktuálně nejmodernějšími technologiemi v čele s čipem Apple A15 Bionic a propracovaným duálním fotoaparátem s až překvapivou kvalitou fotek i videí, kdy rozhodně stojí za zmínku přítomnost přelomového filmařského režimu. To vše jde ruku v ruce s perfektním designem s ostrými hranami, 5,4″ Super Retina XDR displejem a Face ID.

Víkendové nakupování na DostupnyiPhone.cz: iPhone 13 mini za 14 490 Kč

Časově omezená akce

Jak už jsme zmínili výše, iPhone 13 mini 128GB bude za akční cenu k dostání pouze tento víkend, respektive od pátku 13. května do neděle 15. května. Takto výraznou slevu byste si rozhodně neměli nechat ujít. Jedná se o jedinečnou příležitost, kdy si můžete přijít na aktuální generaci Apple iPhone za bezkonkurenčně nejnižší cenu na našem trhu. Za celou akcí stojí všem známý obchod Dostupný iPhone, který se u nás zaměřuje na prodej zánovních a použitých jablečných telefonů. Vždy přitom klade maximální možný důraz na kvalitu. Ostatně právě proto si každý model před zařazením do prodeje prochází rozsáhlým testováním, kdy odborný technik prověří jeho funkčnost a určí celkový stav. Prodávané kousky se tak liší pouze ve svém zevnějšku.

Všechny prodávané telefony jsou z tohoto důvodu rozřazeny do třech kategorií, konkrétně tedy A+ (vynikající kondice), A (nanejvýš vlásečnicové oděrky) a B+ (nese známky běžného používání). O kvalitách prodejce navíc vypovídá i jeho hodnocení na Googlu. Zde totiž Dostupný iPhone obdržel 4,8 hvězdiček z pěti, což si zakládá na 500 zákaznických recenzí. Lidé si nejčastěji pochvalují bezkonkurenční ceny, rychlé dodání a parádní stav iPhonů.

Objevte nabídku obchodu Dostupný iPhone zde

Dnes nejčtenější

.