Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Neodolatelnou akci Dostupná Středa na výstavní a použité iPhone chystá už na zítra osvědčený prodejce DostupnyiPhone.cz. Dva modely dostanete i s příslušenstvím a ochranným sklem za bezkonkurenční cenu, tak si nezapomeňte nastavit budíka, protože telefony půjdou na dračku!

Na jaký přístroj se v rámci Dostupné Středy můžeme těšit tentokrát? Jsou hned dva! Model iPhone 8 64GB od 4 990,-, to znamená, že ušetříte 3 000 Kč, a model iPhone 13 Mini 128GB za 14 490,-, který je slevněný o 4 000 Kč! Oba tihle jableční společníci patří k našim nejoblíbenějším modelům. Osmička je skvělá pro méně náročné členy rodiny, kteří chtějí cenově dostupný telefon na dlouhé roky v Apple kvalitě. A iPhone 13 Mini milujeme, protože je kompaktní a navíc se v jeho těle ukrývá chipset A15 Bionic, který zajišťuje obrovský výkon. Hodí se tedy pro náročné uživatele, kteří ze svého telefonu mačkají dennodenně maximum.

iPhone 13 mini

Pokud vám zařízení nebude vyhovovat, snadno jej vyměníte až do 16. 1. 2023, takže se jedná i o skvělý vánoční dárek.

O Dostupné Středě

Pro ty z vás, kteří ještě neměli tu čest s Dostupnou Středou nebo s DostupnyiPhone.cz, dovolte nám je představit. E-shop je jedním z nejkvalitnějších a nejspolehlivějších prodejců výstavních a použitých zařízení Apple v Česku. Dokládá to i přes 600 hodnocení od spokojených zákazníků na Google.  Na každý iPhone, který prodávají, dostanete automaticky 24 měsíců záruku, což u jiného prodejce tohoto typu zařízení nenajdete. Navíc vám na iPhone nalepí ochranné sklo a přidají i příslušenství, takže se nemusíte strachovat, že budete muset shánět napájecí kablíky.

Dostupná Středa je jejich pravidelná 24hodinová akce, ve které koupíte jeden nebo dva modely iPhone za bezkonkurenční cenu. Telefony bývají vyprodané ještě dávno před půlnocí, takže pokud máte na iPhone zálusk, určitě s koupí neotálejte.

Dnes nejčtenější

.