Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Z důvodu velkého zájmu a bleskového výprodeje zásob během předešlé Dostupné Středy přichází akce znova, abyste i vy měli šanci svůj vybraný kousek ulovit! Tentokrát se můžete těšit na iPhone 13 Mini 128GB, jehož cena spadne na bezkonkurenčních 14.990 Kč, a k tomu verzi s 256GB úložištěm za 16.490 Kč! Proč vsadit právě na tento model? Pojďme se společně podívat na několik parametrů, které stojí za to zmínit.

iPhone 13 Mini vyniká svou přiměřenou velikostí. Nutno ovšem podotknout, že navzdory menším rozměrům rozhodně nezaostává za svou větší verzí, iPhonem 13, a nabízí tak všechny aktuální technologické vychytávky. Můžete tak počítat s Face ID, možností rychlého bezdrátového nabíjení pomocí MagSafe, odolností vůči vodě i usazování prachu nebo duálním kamerovým systémem, díky kterému budou vaše fotky vypadat jako focené zrcadlovým fotoaparátem.

dostupna streda iphone 13 mini dostupnyiphone.cz 1

Co je ovšem nutné podotknout – za tyto bezkonkurenční ceny si iPhone 13 mini můžete pořídit pouze tuto středu, 13.04.2022, v časovém horizontu 24 hodin, nebo do vyprodání zásob. Tak na nic nečekejte! Během minulé akce se totiž dostupné zásoby vyprodaly již ve 14:00.

Proč si vybrat právě Dostupný iPhone?

Na to je odpověď jednoduchá – kvalita produktů a zákaznického servisu, bez okolků a s radostí, potvrzují samotní zákazníci, kteří byli s nákupem maximálně spokojeni. O znění těchto recenzí se můžete přesvědčit například na Googlu, kde se Dostupný iPhone pyšní více než 470 recenzemi s celkovým skóre 4,8 z 5.

Prodejce DostupnýiPhone.cz se specializuje na prodej použitých a výstavních telefonů značky Apple, které jsou ovšem 100% funkční, bez vnitřního zásahu a po důkladné kontrole. Kromě toho se můžete těšit na záruku po dobu 2 let, kterou budete u konkurence pouze marně hledat! Nejste si jisti výběrem? Vůbec nevadí, stačí zavolat, nebo se rovnou stavit na prodejně v ulici Korunní 55 na Praze 2.

Prohlédněte si nabídku DostupnýiPhone.cz zde

Dnes nejčtenější

.