Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zaujal vás v září představený iPhone 13 Pro? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout oblíbená tipovací soutěž od WEDOS a POJISTENI.cz, díky které si můžete získat tento telefon jednoduše! Tady to každopádně ani zdaleka nekončí. Výherce si totiž namísto iPhonu může vybrat libovolné Apple produkty dle vlastního výběru, a to až do výše 30 tisíc korun.

Soutěž o iPhone 13 Pro Wedos

Na parádní cenu si také přijdou lidé, kteří se umístí na 2. až 10. místě. Ti při správném tipnutí získávají WEDOS WebSite Premium na 1. rok zcela zdarma. Skvělá odměna čeká i lidi z 11. až 14. místa – pro ty má oblíbený portál POJISTENI.cz připravený multifunkční nůž z nerezové oceli.

Jak se do tipovačky zapojit

Obrovskou výhodou také je, že se nejedná o klasickou slosovací soutěž, nýbrž tipovací, díky čemuž má každý mnohonásobně větší šanci na výhru. Jak se ale do samotné tipovačky zapojit? Celé je to nesmírně jednoduché! Stačí si pouze zakoupit některou z hostingových služeb WEDOS, nebo sjednat pojistku už za 100 Kč na webu POJISTENI.cz a následně co možná nejpřesněji tipnout soutěžní otázku ve znění:


Jaká bude celková délka anakond žlutých v Zoo Hluboká nad Vltavou při oficiálním měření, které proběhne v prosinci 2021?“


Člověk, jehož tip bude co možná nejblíže ke skutečné délce anakond žlutých ze Zoo Hluboká nad Vltavou, si pak odnese zbrusu nový iPhone 13 Pro (či jiné produkty Apple v hodnotě až 30 tisíc korun). Rozhodně to stojí za vyzkoušení!

Do tipovací soutěže se můžete zapojit zde

Dnes nejčtenější

.