Zavřít reklamu

S pomocí Apple Watch můžete jednoduše sledovat svou aktivitu a případně také zdraví. Při cvičení vám hodinky od Applu dokáží zobrazit všemožné informace o délce cvičení, tempu či aktuálním tepu srdce. Co se pak týče zdraví, tak vás Apple Watch dokáží upozornit například na příliš nízký či vysoký tep, hlučné prostředí a mnoho dalšího. Pro většinu uživatelů je každopádně největší slabinou jablečných hodinek jejich výdrž. U nejnovějšího modelu nabízí Apple „jen“ 18 hodin výdrže, což lze jednoduše přeložit jakožto jednodenní výdrž. Větší baterii do útrob hodinek Apple nedostal, na druhou stranu však přišel alespoň s rychlonabíjením.

Jak na iPhone aktivovat notifikace o dokončení nabíjení Apple Watch

Abyste mohli Apple Watch naplno využívat, tak je samozřejmě nutné, abyste je měli nabité. Většina uživatelů, kteří Apple Watch využívají celý den a následně také ke sledování spánku, je na nabíječku odkládá právě před uložením do postele. O nízkém nabití baterie Apple Watch vás informuje samozřejmě dialogové okno na displeji hodinek při poklesu nabití na 10 %. Věděli jste však o tom, že si můžete nastavit, aby vás hodinky upozornily na to, abyste je před spaním nezapomněli nabít? Tak stejně vás pak může jablečný telefon informovat prostřednictvím notifikace o dokončení nabíjení. Tuto funkci aktivujete následovně:

  • Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu přešli do aplikace Watch.
  • Jakmile tak učiníte, tak se ve spodním menu přesuňte do sekce Moje hodinky.
  • Následně sjeďte o kus níže, kde lokalizujte a rozklikněte kolonku Spánek.
  • Pak už jen stačí, abyste sjeli níže ke kategorii s názvem Baterie.
  • Zde pomocí přepínače aktivujte funkci Připomínky nabití.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu aktivovat funkci, díky které budete přímo na hodinkách upozorňováni na to, abyste hodinky nezapomněli nabít. Konkrétně se tohle upozornění objeví v případě, že je stav baterie před nastavenou večerkou pod 30 %. V případě, že výzvu uposlechnete a před spaním se Apple Watch nabijí na 100 %, tak se vám o této skutečnosti zobrazí notifikace na displeji iPhonu, takže budete v obraze. Pro využití této funkce je nutné povolit propojení sledování spánku na Apple Watch s aplikací Zdraví.

Dnes nejčtenější

.