Zavřít reklamu

Bez nativní aplikace Připomínky od Applu si mnoho uživatelů nedokáže představit každodenní fungování. Pokud toho máte přes den hodně a hrozí, že cokoliv zapomenete, tak byste Připomínkám rozhodně měli dát alespoň šanci. Zapisování jednotlivých připomínek je zde jednoduché a rychlé, tak stejně funguje skvěle i organizace. Připomínky si můžete rozdělit do seznamů, ve kterých lze jednoduše rozlišit třeba domácí a pracovní připomínky. Kalifornský gigant se navíc s každou aktualizací jablečných operačních systémů snaží své nativní aplikace vylepšit, a to včetně Připomínek. Relativně velkého vylepšení, včetně změny designu, se Připomínky dočkaly relativně nedávno.

Jak na iPhone v Připomínkách změnit název a ikonu seznamu

Pokud se rozhodnete v Připomínkách na iPhonu k vytvoření nového seznamu připomínek, tak si prvně musíte zvolit, kam jej chcete umístit – zdali na iCloud nebo jen do místního úložiště. Následně se vám však zobrazí kompletní rozhraní, ve kterém je možné si přizpůsobit název a ikonu konkrétního seznamu. Pomocí názvu a ikony můžete od sebe jednoduše všechny seznamy následně rozlišit, což se určitě hodí. Pokud byste se však po vytvoření seznamu rozhodli, že vám název nebo ikona nevyhovuje, tak můžete provést změnu v již vytvořeném seznamu. Stačí postupovat následovně:

  • Prvně je nutné, abyste se na iPhonu přesunuli do aplikace Připomínky.
  • Jakmile tak učiníte, tak se na hlavní stránce přesuňte do seznamu, u kterého chcete název či ikonu změnit.
  • Následně vpravo nahoře stiskněte ikonu tří teček v kroužku.
  • Tímto se zobrazí menu, ze kterého vyberte možnost Zobrazit informace o seznamu.
  • Pak se zobrazí rozhraní, ve kterém už je možné název a ikonu změnit.
  • Jakmile požadované změny provedete, tak vpravo nahoře klepněte na Hotovo.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu změnit název a ikonu seznamu s připomínkami. Kromě toho můžete v menu, které se zobrazí, nastavit sdílení seznamu s vybranými kontakty, které na něm s vámi budou moci spolupracovat. Dále nechybí možnost pro hromadné vybrání a správu připomínek, společně s možností pro změnu seřazení připomínek v seznamu. Můžete si také nechat zobrazit nebo skrýt vyřízené připomínky, nechybí funkce pro vytisknutí a nakonec pro kompletní smazání seznamu s připomínkami.

Dnes nejčtenější

.