Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Lačníte po kvalitních smartwatch, ale Apple Watch pro vás nejsou tím pravým ořechovým? Pak pro vás máme tip na model, který by vás mohl zaujmout a to jak svými vlastnostmi, tak díky dnešní slevě i cenou. Řeč je konkrétně o smartwatch Garmin fenix6S Glass, jejichž cenu můžete nyní díky našemu slevovému kódu lsa stlačit nejníže na českém trhu. 

Garmin fenix6S Glass jsou prvotřídními smartwatch s kulatým tělem z ušlechtilé oceli a displejem krytým Gorilla Glass. Jejich hmotnost je pouhých 61 gramů a to i přesto, že mají úhlopříčku (respektive průměr, jelikož jsou kulaté) solidního 1,2”. Mezi jejich hlavní přednosti patří uložené mapy v jejich paměti – konkrétně topografická mapa celé Evropy, zimní lyžařské mapy a 41000 golfových hřišť. Potěší i možnost uložení až 2000 skladeb do paměti hodinek, potažmo podporo offline přehrávání streamovacích služeb Spotify a Deezer. Jak již je u Garminu zvykem, počitat u nich můžete rovněž s velmi dobrou výdrží baterie, podporou GPS? GLONASS a GALILEO, měření srdečního tepu a okysličení krve, podporu Garmin Pay či samozřejmě propojení s Androidem či iPhonem a tedy i bezproblémový příjem notifikací na volání, zprávy, ovládání hudby, počasí a tak dále. 

garmin-fenix-6s-glass-silver-black-band_v

Doporučená cena těchto hodinek je 14990 Kč, Mobil Pohotovost je má nicméně nyní ve slevě za 10290 Kč, přičemž se slevovým kódem lsa se dostanete dokonce na cenu 9690 Kč. Tato částka je podle tuzemského srovnávače cen Heuréka suverénně nejnižší na českém trhu. 

Hodinky můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.