Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Prahnete po smartwatch, ale Apple Watch pro vás nejsou tím pravým ořechovým? Pak pro vás máme tip na super kousek, který navíc můžete nyní díky slevovému kódu lsa získat s parádní slevou. Řeč je konkrétně o smartwatch Garmin fenix6s Pro a to konkrétně za 13290 Kč.

garmin fenix

Hodinky Garmin fenix6S toho nabízí skutečně mnoho zajímavého a lákavého. Začít můžeme třeba hned u použitých materiálů, které se zdají být více než zajímavé. Garmin totiž vytvořil hodinky z ušlechtilé oceli v kombinaci s tvrzeným sklem Gorilla Glass na displeji. K dispozici je kulatý 1,2” displej skvěle čitelný na slunci, velmi dlouhý výdrž baterie, kompas, gyroskop, platby Garmin Play, ale třeba také podpora WiFi a Bluetooth,topografická mapa celé Evropy, zimní lyžařské mapy a mapy 41000 golfových hřišť. Nechybí ani podpora Spotify či Deezeru a to i pro offline poslech, pro který je možné uložit až 2000 skladeb. Samozřejmostí je pak voděodolnost do 10 ATM, monitoring srdeční aktivity, měření spánku, stresu, energie a tak podobně. 

Běžná cena těchto hodinek je 17990 Kč. Díky slevě na Mobil Pohotovosti jsou nyní k dostání za 14290 Kč a díky slevovému kódu lsa pak můžete jejich cenu srazit dokonce na 13290 Kč. 

Garmin fenis6S Pro lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.