Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kdybyste je potkali na ulici, rozhodně byste neřekli, že stojí v čele jednoho z nejúspěšnějších e-shopů na prodej použitých a rozbalených iPhonů v České republice. Adam Bórik, majitel společnosti Buy4Less s.r.o., provozující e-shop JabkoLevně.cz a Ivan Kloc, člověk, který se stará o marketing a má na starosti e-shop. Dva úplně normální kluci, kteří mají rádi elektroniku, auta, rádi fotí, cestují a mají rádi iPhony.

A jak to vše začalo? Adam přičichl k prodeji telefonů v roce 2018. Nejdříve to zkoušel přes bazary. Po nějaké době ale založil spolu se svým dobrým kamarádem a spolužákem z gymnázia firmu na prodej rozbalených iPhonů. Ve stejném roce, na konci, ale od svého společníka jeho podíl odkupuje a stává se tak jediným majitelem firmy BuyiPhone. Na konci roku 2019 vstupuje do „hry“ nový člen týmu a to Ivan Kloc. Člověk, který nadefinoval první online kampaň pro BuyiPhone, rozběhl sociální sítě a stará se o vše co se marketingu e-shopu týče.

Jabko levně

Aktuálně je ale červenec 2021. Je za námi více jak rok karantény a covidu. Většina z nás změnila své nákupní zvyklosti a chování a proto se mění  i BuyiPhone. Respektive nemění se doslova – mění se jen název tohoto již zavedeného obchodu. Nově e-shop najdete na webové adrese jabkolevne.cz. A co je klíčovým důvodem této změny u takto zavedeného a úspěšného obchodu? Adam Bórik, zakladatel obchodu Jabko Levně, ke změně dodává: „Protože jsme od začátku ryze česká firma, naší snahou bylo název hlavně počeštit. Původní označení BuyiPhone jsme volili především z důvodu, že nám to přišlo jako správná volba s ohledem na hledanost na Googlu a Seznamu – když chceš iPhone levně – tak si ho kup a ideálně u nás. Proto BuyiPhone.

Postupem doby jsme ale dospěli k tomu, že se chceme profilovat jako ryze česká firma, která vám umožní nákup kvalitních rozbalených či použitých iPhonů. A to levně. Krom tohoto od vás i váš iPhone vykoupíme a pokud si u nás rovnou koupíte iPhone nový, pak Vám na tento nákup poskytneme také slevu.“ Ivan Kloc, který má v JabkoLevně kompletně na starosti e-shop, k tomu dodává: „cílem rebrandingu je poskytnout našim produktům větší prostor na budování povědomí. S názvem BuyiPhone jsme už měli pocit, že nemáme kam jít. Aktuálně jsme s Jabko Levně připravili na červenec spolupráci s předními influencery, připravujeme cílenou komunikaci pro naše fanoušky na Instagramu a v plánu je i spousta akcí a soutěží. Chceme z Jabkolevně udělat staro/nový brand na který budou naši zákazníci pyšní. Stejně jako my.“

A proč kupovat nový/zánovní či použitý iPhone zrovna na JabkoLevně.cz? Důvodů je několik. Adam Bórik k tomu dodává: „iPhony, které prodáváme pocházejí přímo od oficiálních dodavatelů. Jediné v čem se od úplně nových iPhonů liší je to, že nejsou v originální Apple krabičce a jsou rozbalené. My je však pečlivě kontrolujeme a balíme do vlastních brandovaných krabiček, čímž se snažíme kompenzovat absenci originální krabičky, protože k nám telefony již od dodavatelů přicházejí bez ní. Byli jsme první na trhu, kdo zavedl vlastní krabičku a začal jí poskytovat k použitým telefonům a dopřál zákazníkům pocit komfortu a nadšení z rozbalování telefonu.

Jabko levně

Krom uplně nových a zánovních modelů, prodává JakobLevně hlavně použité telefony. „Naší snahou krom samotného prodeje, je také vysvětlit zákazníkům, že použitý telefon není o nic horší než ten nový. Jedná se stále o funkční telefon, který kupujícímu poslouží úplně stejně jako nový model telefonu,“ říká k tomu Ivan Kloc, markeťák JabkaLevně, který sám jeden takový iPhone z našeho dodavatelství používá.

Jabkolevně je e-shop, který vám poskytne 30 dní na výměnu zakoupeného iPhonu. Na e-shopu najdete i videoprezentaci k jednotlivým stavům iPhonů pro lepší představu a transparentnost směrem k zákazníkovi. Vše si můžete také přijít vyzkoušet do kamenné prodejny na Praze 2 v ulici Vyšehradská, 2 minuty chůze od zastávky Výtoň.

Takže když iPhone, tak jedině na JabkoLevně.cz! A jak to klukům šlape, to můžete sledovat nejen na jejich webové stránce, ale také na Instagramu @jabkolevne.cz – tam na Vás bude čekat spousta zajímavých informací, soutěží, slevových kupónů, tipovaček a nebo třeba kvízů.

Dnes nejčtenější

.