Zavřít reklamu

Je tomu jen pár desítek minut, co jsme vás na našem magazínu informovali o tom, že lze na internetu sehnat šablony pro 3D tisk iPhonů 13 a 13 Pro s tím, že jsme vám slíbili i informace o tom, kde je stáhnout. A právě tento slib nyní plníme. Pokud vás tedy vytvoření nových iPhonů s předstihem láká, následující řádky vám řeknou, kde potřebné soubory pro tisk získáte.

O zveřejnění schémat pro iPhony 13 a 13 Pro potřebné pro 3D tisk se postaral leaker Jon Prosser, který se dlouhodobě řadí mezi špičku ve svém oboru. K dispozici má sice zatím jen 6,1″ modely, avšak je více než pravděpodobné, že se v brzké době dočkáme i zveřejnění schémat iPhonů 13 mini a 13 Pro Max.

  • Soubory pro 3D tisk iPhone 13 můžete stáhnout zde
  • Soubory pro 3D tisk iPhone 13 Pro můžete stáhnout zde

Sám leaker označuje zveřejnění 3D schémat chystaných iPhonů takto dlouho před jejich představením za naprosto extrémní husarský kousek a největší leak, který doposud zaznamenal. Vzhledem k tomu, jak výrazně poodhalí zatím tajné plány Applu se skrze zveřejnění schémat dokonce radil i s právníky o tom, co mu za podobný krok vlastně může hrozit. Ostatně, přesně kvůli tomu se soubory jmenují „generic phone“ a nikoliv iPhone.

Dnes nejčtenější

.