Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D tisk si získává stále větší popularitu, díky čemuž je také dostupnější než kdy dříve. Populární výrobce 3D tiskáren Longer totiž oslavuje již sedmé narozeniny, díky čemuž nabízí nálož pořádných slev a dokonce i giveaway. Například jeho nejoblíbenější model LK5 PRO lze nyní pořídit za podstatně nižší cenu!

Longer LK5 PRO

3D tiskárna Longer LK5 PRO dokáže ukojit touhy všech nadšenců pro 3D tisk. Tento model se totiž pyšní odolnou konstrukcí a možností tisku o rozměrech až 30 x 30 x 40 cm. O jeho stabilní chod se navíc stará propracovaný čipset a za zmínku také rozhodně stojí jeho tichý motor. Zároveň je možné tiskárnu postupně i vylepšovat. Samotné ovládání následně probíhá prostřednictvím 4,3″ plně dotykového displeje. Systém pak dokáže potěšit přívětivým uživatelským prostředím a jednoduchou správou tisku.

Tisková podložka, na kterou se nanáší základ vašeho modelu, je navíc vybaveny vylepšeným potahem z keramického skla, díky čemuž je nesmírně jednoduché od ní dokončený výtvor odloupnout, aniž by došlo k jeho poškození. Nechybí ani odolnost vůči vysokým teplotám díky použití teflonu. Tato kombinace pak zajišťuje odolnost vůči teplotám až 280 °C. Tím nejlepším ale je, že se nemusíte prakticky vůbec obtěžovat se složitým skládáním samotné 3D tiskárny. Výrobce ji totiž odesílá již z 90 % složenou, ale přesto bezpečně zabalenou.

Longer LK5 PRO

Speciální valentýnská akce

Aby toho nebylo málo, tak při příležitosti svátku zamilovaných firma Longer odstartovala neodolatelnou kampaň s náloží slev. Díky tomu si můžete pořídit nejen samotnou 3D tiskárnu, ale také řadu vhodných doplňků a příslušenství prakticky za zlomek původní ceny. Například cena modelu LK5 PRO klesla z 329,99 dolarů na pouhých 299,99 dolarů, stejně tak se zlevnění dočkaly i doplňky LONGER Orange. Aby to však na druhou stranu nebylo tak jednoduché, tak za akční cenu je k dostání jen omezený počet v kusů. Konkrétně jen 200 kusů 3D tiskáren je k dostání s touto slevou. Nepromeškejte proto tuto jedinečnou příležitost! Speciální valentýnská akce běží od 14. února do 14. března 2022.

Facebook giveaway

Firma Longer nyní zároveň pořádá giveaway na sociální síti Facebook, přičemž hlavní cenou je samotná 3D tiskárna LK5 PRO. Druhý vylosovaný pak obdrží základní 3D tiskárnu a třetí získá filament a další doplňky. Celá akce má ale své podmínky. Konkrétně musíte přejít na tento odkaz, začít sledovat oficiální účet Longer 3D, do komentářů vložit snímek některého z vašich 3D projektů a požádat vaše přátele, aby na váš komentář dali like. Celé je to nesmírně jednoduché a prakticky každý má šanci vyhrát. Šest výherců se pak vyhlásí 14. března podle počtu liků na jejich komentářích.

3D tiskárnu Longer LK5 PRO zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.