Zavřít reklamu

Představení jarní edice krytů pro iPhony 12 (Pro) dle všeho klepe na dveře. Vyplývá to alespoň z čím dál většího množství unikajících informací ohledně barev, ale i snímků, které tyto kryty odhalují. Jeden takový se na internetu objevil i dnes v noci. 

Jarní kryty iPhone 12

Fotku čtyř originálních krytů pro iPhony 12 (Pro) v nových barvách zveřejnil na svém Twitteru konkrétně leaker Tommy Boi. Asi vás nepřekvapí, že barvy na fotkách jsou ty, které jsme měli možnost vidět na prvním úniku fotek v průběhu letošních Velikonoc – jedná se tedy o světle oranžovou, světle zelenou, modrou a tmavě fialovou. Kryty by měly být k dispozici jak v silikonové verzi, tak i v kůži s tím, že si je budete moci pořídit jako již tradičně pro všechny modely z řady 12. Kromě takto zbarvených krytů se pak 100% dočkáme i stejně zbarevných řemínků k Apple Watch, aby si mohli uživatelé své příslušenství co nejlépe sladit. 

Kdy přesně Apple novou edici příslušenství pro své produkty představí je sice v tuto chvíli nejasné, obecně se však očekává, že to bude maximálně v horizontu několika týdnů spolu s dalšími novinkami chystanými na začátek letoška. Patřit by mezi ně měla i nová generace iPadů Pro, lokalizátory AirTags a s trochou štěstí i nová Apple TV. Zato AirPods 3 dorazí podle posledních zpráv pravděpodobně až v průběhu podzimu. 

Kryty pro iPhone za super ceny lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.