Zavřít reklamu

Po představení iOS 17 se opět zraky mnoha jablíčkářů upínají k září a odhalení iPhonů 15 (Pro). Ty lze ostatně označit za nejočekávanější produkt z dílny Applu pro letošní rok, takže lze velká očekávání naprosto pochopit – tím spíš, když jsou poměrně často přiživována nejrůznějšími úniky informací, které telefony s předstihem poodhalují. A právě to se stalo i nyní díky sociální síti Weibo, na které se objevily snímky originálního silikonového krytu pro iPhone 15 Pro.

Jak můžete vidět na trojici fotek výše, tlačítka pro ovládání hlasitosti se spolu s power buttonem oproti iPhonům 14 Pro posunou mírně níže. Změna jejich polohy je nicméně natolik malá, že je prakticky jisté, že ji uživatelé ani nezaznamenají. Poměrně zajímavý pohled je na ovladač hlasitosti, který není u krytu již řešen skrze otvor, ale je zde nahrazen klasickým tlačítkem. To totiž má ikonický přepínač hlasitosti nahradit, což je nyní díky fotce de facto potvrzeno. Dalším zajímavým detailem, který kryt odhaluje, je neměnná velikost spodních reproduktorů. Otvory na krytu pro iPhone 14 Pro totiž přesně odpovídají otvorům na krytu pro iPhone 15 Pro, takže je jasné, že v tomto směru Apple upgradovat nebude – tedy alespoň designově. Naopak je jasné, že port mezi reproduktory se zvětší. USB-C je totiž prostorově náročnější, takže bude logicky na spodku telefonu působit výrazněji. Na další detaily o chystaných novinkách si nicméně budeme muset počkat.  

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.