Zavřít reklamu

Jednou z vlastností iOS / iPadOS App Storu je nabídka aplikací, které Apple uživatelům doporučuje k vyzkoušení. Některé z těchto navrhovaných aplikací často vypadají velice zajímavě, proto jsme se rozhodli, že některou z nich čas od času vyzkoušíme. Dnes se blíže podíváme na aplikaci EcoHero, s jejíž pomocí můžete o něco více pomoci naší planetě.

Aplikace s názvem EcoHero je určená všem, kteří by rádi udělali něco pro zlepšení životního prostředí. Řada lidí jistě ví, jak by se měla správně „ekologicky“ chovat, najdou se ale jistě i tací, kteří ve svém snažení uvítají užitečnou pomoc. Aplikace EcoHero seznamuje uživatele srozumitelným způsobem se základními principy péče o životní prostředí, a prostřednictvím drobných dílčích kroků je učí potřebné rutině. Tvůrci aplikace EcoHero razí filozofii, že i malé krůčky se počítají, a uživatelům ve své aplikaci servírují zajímavé, srozumitelné tipy spolu s jednoduchými úkoly.

Aplikace má i svou komunitní stránku, která umožňuje uživatelům vzájemné propojení a sdílení zkušeností, tipů, triků a vzájemné motivace.  Aplikace sice po svém spuštění vyžaduje přihlášení nebo registraci, používat ji ale můžete i bez uživatelského účtu. Na hlavní obrazovce aplikace najdete karty s jednotlivými nápady, seznam témat, o něco níže se pak nachází přehled příspěvků ostatních uživatelů. Na spodní liště najdete tlačítko pro návrat na domovskou obrazovku, pro vyhledávání, pro přidání nové aktivity, přístup k přehledu vašich úspěchů a aktivit, k výzvám a úkolům, a ke správě vašeho účtu. Aplikace je zcela zdarma, bez předplatného a nákupu v aplikacích.

Aplikaci EcoHero stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.