Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sdílejte radost s ostatními a vyberte si v Innocentu ty nejlepší vánoční Apple dárky nejen pro sebe, ale i vaše blízké. Připravili jsme si pro vás a vaše Apple zařízení kompletní vánoční výběr produktů, kterému neodoláte.

Innocent vánoce

Každý člověk, na kterém vám záleží a používá Apple zařízení, si zaslouží být obdarován pěkným Apple doplňkem. My vám v tom rádi pomůžeme. Zároveň máte u nás 100 dní na vrácení zboží a při vánočním nákupu nad 999 Kč poštovné zaplatíme za vás.

Nezapomeňte se zapojit i do naší vánoční Apple soutěže o nový iPhone 12, AirPods Pro a poukázku na nákup Innocent produktů v hodnotě 2 700 Kč. Pro všechny poctivé čtenáře článku, kteří došli až na konec úvodu, máme kupón na slevu 10 % z celého vánočního Gift Guide, který najdete v tomto odkazu. Při objednávání stačí napsat „INNOCENTVANOCE10“. Užijte si vánoční výhodnou nabídku i vy.

Innocent vánoce

Vánoční výběr pro iPhone

iPhone změnil způsob, jakým vnímáme telefony a stal se nejoblíbenějším Apple produktem všech dob. Věděli jste, že uživatelé drží iPhone v ruce průměrně více než 40 minut denně? Pro většinu z nás je iPhone první věc, po které ráno sáhneme a poslední věc, kterou před spaním držíme v ruce. Naše doplňky pro iPhone vybíráme a testujeme pro vás každý den, a dáváme si záležet na tom, aby opravdu stály za to.

Innocent vánoce

Kompletní vánoční iPhone výběr objednáš na tomto odkazu

Vánoční výběr pro iPad

Kreslení, psaní mailů, prohlížení webu, poslech hudby, úprava fotek… iPad je univerzální zařízení, které perfektně zvládá všechny tyto činnosti. Díky svým rozměrům ho můžeme mít vždy po ruce. Ať už tvoříte na vašem iPadu grafiku v kanceláři, nebo sedíte ve vaší oblíbené kavárně a čtete si na něm novou knihu, chceme, aby naše produkty dělaly užívání iPadu ještě zábavnější a jednodušší. V naší nabídce najdete doplňky pro všechny druhy iPadů.

Innocent vánoce

Kompletní vánoční výběr iPad objednávejte na tomto odkazu

 Vánoční výběr pro MacBook

Počítače Mac se staly od svého vzniku ikonou kreativity a výkonu. Na Macu můžeme dělat cokoliv, od složitého programování až po jednoduché psaní poznámek do školy. Právě univerzálnost dělá z Macu legendu. Díky našim skvělým doplňkům může být váš Mac ještě lepší.

Innocent vánoce

Kompletní vánoční MacBook výběr objednáš na tomto odkazu

Apple Watch vánoční výběr

Nejosobnější zařízení Applu jsou bez pochyby Apple Watch. Watch přinesly nové funkce jako měření aktivity a zdravotní tracking, které z nich dělají nástroj, který reálně pomáhá zvyšovat kvalitu lidského života. Apple Watch se zařadily mezi nejprodávanější hodinky na světě a předběhly tak značky jako Rolex nebo Swatch. Ať už využíváte své Watch na sportovní výkony nebo jen jako image doplněk, u nás najdete ty správné doplňky na každý den.

Innocent vánoce

Kompletní vánoční Apple Watch výběr objednáš na tomto odkazu

Vánoční výběr pro AirPods

Apple s představením AirPods začal bezdrátovou revoluci. Airpods změnily způsob, jakým vnímáme sluchátka. U nás najdete množství doplňků, které udělají používání AirPods ještě jednodušším.

Innocent vánoce

Kompletní vánoční AirPods výběr objednáš na tomto odkazu 

Innocent dárky pro správného Apple fanouška

Znáš i ty člověka, který se před spaním modlí k obrázku Steva Jobse a po večerech sleduje staré Apple prezentace? Ano, Apple se postupem času vyprofiloval z technologické firmy na jakési náboženství. My v Innocent jsme správné Apple ovce, proto jsme připravili naši vlastní Minikolekci dárků, z nichž vám spadne čelist. Inspirací pro nás bylo sdílet naše nadšení z Applu s komunitou našich fanoušků.

Innocent vánoce

Všechny Innocent Apple dárky najdeš na tomto odkazu

🎁 Celej vánoční Innocent  Gift Guide najdete TU  🎁

🎄VÁNOČNÍ APPLE SOUTĚŽ O IPHONE 12 A DALŠÍ CENY🎄

Už jste se zapojili do naší Apple soutěže? Podmínky jsou velmi jednoduché a vyhrát můžete i vy krásný iPhone 12, Airpods Pro nebo poukázku v hodnotě 2 700 Kč na všechny Innocent doplňky. Apple soutěž probíhá na našem Facebooku Innocentstore.cz. Klikněte na tento odkaz a zapojte se ještě dnes.

Innocent vánoce

📲SLEVOVÝ KUPON „INNOCENTVANOCE10“ NA CELÝ NÁKUP V HODNOTĚ 10 % 📲

Vybrat kvalitní Apple produkty dá někdy opravdu zabrat. S námi je máte na jednom místě a ještě ušetříte. Při nákupu použijte slevový kupón v hodnotě 10 %. Do objednávky napište „INNOCENTVANOCE10“ a užijte si dodatečnou slevu. Kupón platí do 18.12.2020. Celý vánoční Innocent GIFT GUIDE naleznete ZDE


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.