Zavřít reklamu

Star Wars: Vánoční speciál

Zatímco se její přátelé připravují na oslavu Dne života, vyráží Rey společně s astromechem BB-8 do tajemného jediského chrámu, aby si osvojila prastarou moudrost. Z chrámu se vydá na dobrodružství napříč časoprostorem a prožije památné a oblíbené momenty z historie Star Wars, a navíc se setká s ikonickými hrdiny a padouchy ze všech období slavné ságy. Stihne se však vrátit včas a oslavit svátky se svými blízkými?

Byl jednou jeden sněhulák

Krátký animovaný film od Walt Disney Animation Studios, jenž vypráví o původu sněhuláka Olafa, nevinného, leč všímavého milovníka léta, který zahřál u srdce diváky v Oskarem® ověnčeném snímku Ledové království z roku 2013 a v jeho kritiky oceňovaném pokračování z roku 2019. Krátký film mapuje Olafovy první krůčky záhy poté, co sněhulák přijde na svět a hledá sebe sama v zasněžených horách království Arendelle.

Vánoce přicházejí

Skřítek z high-tech jednotky, který zajišťuje, aby byly domácnosti po celém světě připraveny na návštěvu Santy, se rozčílí, že nebyl povýšen na pozici ředitele rozvědky. Místo toho je mu přidělen idealistický zelenáč coby parťák. Během své první mise čelí oba nečekaným výzvám, které jim dají pořádně zabrat a ohrozí Vánoce pro děti po celém světě.

Doba ledová: Mamutí Vánoce

Když Sid zničí jednu z Mannyho vánočních ozdob, dozví se, že bude na Santově seznamu uličníků. A tak se vydává na severní pól přímo k samotnému Santa Clausovi, aby dal vše do pořádku.

Muzikál ze střední: Vánoční speciál

Oslavte Vánoce s herci ze seriálu Muzikál ze střední: Seriál! Připojte se ke svým oblíbeným členům dramaťáku, kteří vystoupí s vánoční klasikou, zbrusu novými koledami a podělí se i o pár tajemství ze zákulisí, jako třeba „Kdo by byl číslem jedna na Santově seznamu zlobivců?“ Čeká vás spousta vánoční zábavy včetně premiérového překvapení, které si nechcete nechat ujít!

Dnes nejčtenější

.