Zavřít reklamu

Jednou z vlastností iOS / iPadOS App Storu je nabídka aplikací, které Apple uživatelům doporučuje k vyzkoušení. Některé z těchto navrhovaných aplikací často vypadají velice zajímavě, proto jsme se rozhodli, že některou z nich čas od času vyzkoušíme. Dnes se blíže podíváme na aplikaci Patternator Video Wallpapers pro tvorbu zábavných animovaných tapet, obrázků a videí.

Vzhled

Po spuštění aplikace Patternator vás uvítá její domovská obrazovka s ukázkovou tapetou. Na liště ve spodní části displeje najdete tlačítka pro přidání nového obrázku, výběr animovaného nebo statického vzoru pro tapetu, výběr efektů (překlápění, 3D, nastavení rozestupů a další) a pro výběr barevného pozadí. V pravém horním rohu hlavní obrazovky aplikace se nachází tlačítko pro export a sdílení, klepnutím na tři tečky v levém horním rohu se dostanete k nastavení, předvolbám, aktivaci plné verze a k nápovědě.

Funkce

Aplikace Patternator Video Wallpapers patří mezi ty, které jsou spíše zábavné než vyloženě užitečné. Jedná se o nástroj, s jehož pomocí můžete vytvářet legrační animované vzory z vašich vlastních fotografií. Je libo tapetu, sestavenou z pohybujících se portrétů vašeho křečka, psa, nebo třeba snoubenky? Patternator vám to umožní. S pomocí fotoparátu vyfotiíte snímek, který chcete použít, případně ho vyberete z fotogalerie vašeho iPhonu. Poté stačí už jen v aplikaci vyladit vzhled tapety, nastavit animace a efekty. Aplikace vás veškerými úpravami provede krok za krokem. Výsledek své práce můžete uložit a sdílet jako fotografii, Live Photo nebo třeba jako dvanáctisekundové video. S aplikací Patternator je rozhodně zábava, nejedná se ale o stoprocentně bezplatnou aplikaci. K dispozici máte pouze týdenní bezplatnou zkušební lhůtu, po jejím uplynutí vás Patternator vyjde na 89 korun měsíčně.

Dnes nejčtenější

.