Zavřít reklamu

Pokud jste včera sledovali Apple Event společně s námi, tak vám zajisté neunikl lehce hektický začátek, jenž trval několik prvních minut. Během tohoto začátku jsme byli obeznámeni například o předplatném pro  Podcasts a o tom, jak má být Apple v budoucnu ještě více carbon-neutrální. Mimo tohle všechno přišel kalifornský gigant také s novým iPhonem 12, který byl představen v několika málo desítkách sekund. Tento „nový“ iPhone tak úplně nový není – jedná se totiž o klasický iPhone 12 (mini), který si budete moci zakoupit ve fialové barvě, stejně jako v případě iPhonu 11.

Společně s novými produkty Apple pokaždé přichází také s novými tapetami, které jsou na zařízeních přednastavené – a jinak tomu samozřejmě nebylo ani v případě iPhone 12 Purple. Jestliže se vám tapety, které jsou součástí fialového iPhonu 12, líbí a chtěli byste si je nastavit i na své zařízení, tak společně s tímto článkem můžete. Tapety jsou celkově k dispozici dvě, kdy jedna je světlejší a druhá tmavší. Pro stažení tapety stačí, abyste klepnuli na níže přiložený odkaz. Tímto se ocitnete na další stránce, kde na tapetě podržte prst a stiskněte Přidat do Fotek. Jakmile tak učiníte, tak přejděte do Fotek, otevřete staženou tapetu a klepněte vlevo dole na ikonu sdílení. Pak v menu sdílení sjeďte níže a stiskněte možnost Použít jako tapetu. Nakonec už si jen stačí nastavit, zdali ji chcete použít pro tapetu na domovské stránce, uzamčené obrazovce či na obojím.

Světlou tapetu z iPhone 12 Purple stáhnete zde

Tmavou tapetu z iPhone 12 Purple stáhnete zde

Jak už jsem zmínil výše, tak iPhone 12 Purple se žádným způsobem neliší od klasického iPhonu 12. Někteří čtenáři už přišli s dotazem, zdali je tohle zbarvení k dispozici i pro iPhone 12 Pro – odpověď zní v tomto případě záporně. Samozřejmě je ale k dispozici také iPhone 12 mini Purple, jelikož se jedná o zařízení stejné třídy. Při koupi iPhonu 12 (mini) Purple tak získáte 6.1″ či 5.4″ OLED displej s označením Super Retina XDR, extrémně výkonný čip A14 Bionic, propracovanou dvojitou fotosoustavu, možnost připojení k 5G síti, možnost nabíjení a využití MagSafe příslušenství a mnoho dalšího. Jestliže se vám iPhone 12 ve fialové barvě líbí, tak si jej budete moci předobjednat již v pátek. U klasické verze zaplatíte za základní konfiguraci 24 990 Kč, za verzi mini pak 21 990 Kč.

Dnes nejčtenější

.