Zavřít reklamu

Tvorba designéra s přezdívkou Basic Apple Guy se mezi čtenáři našeho magazínu těší velké oblibě. Tento tvůrce se často se svými sledujícími dělí o opravdu povedené tapety pro Apple zařízení, inspirované operačními systémy od Applu, případně událostmi, které se nějakým způsobem vztahují ke cupertinské společnosti.

Balíček tapety s názvem Rancho Cucamonga je inspirován vtípkem od Applu, souvisejícím s hádáním názvu pro jeho příští verzi operačního systému pro Macy. „Jedním z jedinečných aspektů internetu je to, že něco může začít jako lehký vtip, ale pak to začne žít vlastním životem,“ uvádí Basic Apple Guy na svém blogu, a dodává, že tentokrát se při tvorbě tapet nechal inspirovat starší událostí, kdy Apple vtipkoval o Rancho Cucamonga coby příštím možném názvu pro operační systém macOS.

Basic Apple Guy nejprve na sociálních sítích zveřejnil obrázek na téma Rancho Cucamonga, s jehož tvorbou mu pomohla umělá inteligence. Podle jeho vlastních slov ho ohromila pozitivní zpětná vazba ze strany veřejnosti, proto se rozhodl vytvořit plnohodnotnou tapetu s tematikou Rancho Cucamonga. Basic Apple Guy dodává, že on sám obýval oblast Rancho Cucamonga po více než deset let, a tvorba tapety v něm tak podle jeho vlastních slov „vyvolávala drahocenné vzpomínky“. Tapety si můžete prohlédnout ve fotogalerii nad tímto odstavcem, ke stažení můžete využít následující odkazy:

Dnes nejčtenější

.