Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o trojici produktů z dílny Xtorm, které lze získat o 50 % levněji.

Xtorm 45W Power Bank Rover 20000 mAh Lightning

Pokud hledáte skutečně kvalitní powerbanku s brutální kapacitou, skvělou odolností, solidní cenou a skvělou využitelnosti i s Apple produkty, právě jste jí našli. Všechny tyto parametry totiž splňuje model Xtorm 45W Power Bank Rover 20000 mAh s výlisy pro USB-C/Lightning a USB-C/USB-C kabely na boku. Díky této kabelové výbavě je tak hračka nabít prakticky jakékoliv Apple zařízení a to až 45W, které postačí například i k napájení slabších MacBooků. Co se pak týče iPhonů,, ty lze z nabíječky nabít díky 18W PD maximální možnou rychlostí, což určitě potěší. 

Běžná cena nabíječky je 3325 Kč, díky slevovému kódu lsa ji však můžete získat jen za 1662 Kč. 

2-72742-20

Xtorm 45W Power Bank Rover 20000 mAh

Dalším kouskem, který je díky naší exkluzivní spolupráci s Mobil Pohotovostí možné získat levněji, je powerbank Xtorm 45W Power Bank Rove 20000 mAh. Její specifikace jsou stejné jako u předchozího modelu s tím rozdílem, že místo kabelového složení USB-C/Lightning a USB-C/USB-C nabízí jen a pouze dvakrát USB-C/USB-C. Pokud tedy máte využití spíš pro tuto portovou výbavu, bude pro vás koupě tohoto modelu smysluplnější.

Běžná cena nabíječky je 2950 Kč, díky slevovému kódu lsa ji však můžete získat jen za 1475 Kč.

2-72740-10

Xtorm Solid Blue Lightning USB

Posledním zlevněným produktem je USB-A/Lightning kabel Xtorm Solid Blue o délce 1 metr, který je navržen jak s důrazem na kvalitní synchronizaci a napájení, tak i na odolnost. Jeho tělo je totiž obaleno do odolného úpletu, díky kterému by jej mělo být poměrně složité jakkoliv poškodit. Úplet je navíc na oko skutečně povedený, díky čemuž roste celková atraktivita produktu. 

Běžná cena kabelu je 590 Kč, díky slevovému kódu lsa jej však můžete získat jen za 295 Kč

Dnes nejčtenější

.