Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte dobrodružného ducha a váš život je jedna velká adrenalinová jízda? Pak by ve vaší výbavě neměla chybět akční kamerka, na kterou svá dobrodružství v co možná nejvyšší kvalitě dokážete zachytit. Ty sice nebývají moc levné – obzvlášť, pokud mají být kvalitní -, avšak díky Black Friday na Alze je nyní lze získat o tisíce korun levněji. Co je tedy v nabídce?

Do “blackfridayového” výprodeje se dostaly celkem tři akční kamerky z dílny GoPro – konkrétně HERO7, HERO8 Black a Max. GoPro HERO8 se pak dá navíc zakoupit jak v edici bez příslušenství, tak v edici s držákem, náhradní baterií, popruhem na hlavu a paměťovou kartou. Slevy na tyto kamerky se pak pohybují mez 10 a 17 %, což jinými slovy znamená cenovou úsporu v řádu vyšších stovek či nižších tisíců korun.

Na své si nicméně přijdou i uživatelé pokukující po příslušenství. I to se totiž dostalo do velmi slušných slev, díky čemuž si můžete své kamerky GoPro obalit do silikonových či plastových obalů, popřípadě k nim dokoupit Ski aaccessory Bundle sloužící k upevnění kamerek na lyže. A pozor, slevy na příslušenství jsou ještě velkorysejší. konkrétně až 55 %. Jak už to však u Black Friday bývá, nabídka je kusově omezená, takže byste s nakupováním rozhodně neměli váhat?

Dnes nejčtenější

.