Zavřít reklamu

Příští týden v úterý nás čeká s největší pravděpodobností poslední letošní keynote společnosti Apple, na které nám Tim Cook a spol. představí nové Macy, jež budou vybavené dlouho očekávanými procesory vlastního návrhu – Apple Silicon založené na architektuře ARM. Apple stejně jako v případě předešlých dvou konferencí mobilizuje marketingové síly na Twitteru a novou keynote doprovází také zcela nový „hashflag“.

Nová keynote s podtitulem One more thing proběhne už za pět dní a na sociální síti Twitter od včerejška začal fungovat nový hashflag vyvedený ve stylu pozvánky na tuto událost. Hashflag je novinka, která se na Twitteru začala ve větší míře objevovat tento rok a jde prakticky o grafickou podobu klasického hashtagu, která se obvykle váže k nějaké události.

Apple hashflag
Zdroj: Twitter

Apple využil nové hashflagy k oběma předešlým keynote, dále se speciální hashflagy objevily například při přiležitosti Super Bowlu či jiných významných událostí či svátků. Twitter vytváření novách ikon prezentuje jako nástroj pro lepší marketingovou komunikaci firem a dalších subjektů. Dle jejich slov návrh a implementace nové hashflag může stát až jeden milion dolarů. Novinka týkající se úterní keynote má podobu loga Applu, které je podbarvené stejnými barvami, které se nachází na oficiální pozvánce na událost.

Dnes nejčtenější

.