Zavřít reklamu

Apple všechny tento týden překvapil sdělením, že na konec října plánuje mimořádnou Keynote. Poslední Apple event letošního roku nese podtitul Scary Fast, a zatím vše napovídá tomu, že se na něm představí nové Macy s čipy Apple Silicon.

Druhá letošní podzimní Keynote se uskuteční v mírně netradičním čase. Namísto obvyklé ranní doby se odehraje v pět hodin večer pacifického času. Keynote se bude konat v předvečer Halloweenu, čemuž odpovídá i vizuální ladění celé pozvánky. Ta se nese v temných barvách a mimo jiné se na ní nachází logo Finderu. Pokud se Keynote těšíte tak moc, že byste si jejím motivem chtěli vyzdobit displej vašeho iPhonu, nebo se vám zkrátka pozvánka líbí, můžete si stáhnout tematické tapety s motivem Scary Fast.

Tapety s motivem Keynote Scary Fast si spolu s pozvánkami si můžete prohlédnout ve fotogalerii nad tímto odstavcem. Pokud byste si chtěli tapety stáhnout do vašeho zařízení ve vysoké kvalitě a rozlišení, využijte odkazy níže. Keynote Scary Fast se koná 30. října, bude mít online podobu, a Apple na ní s největší pravděpodobností představí nové Macy spolu s čipy řady M3.

Dnes nejčtenější

.