Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká parádních řemínků pro Apple Watch. Slevu získáte po zadání slevového kódu lsalaut do pole pro slevový kód.

Kožený LAUT Oxford

Pokud jste příznivci kožených řemínků s klasickou kovovou přezkou, mohl by se vám líbit model Oxford od společnosti LAUT. Jedná se o klasicky vypadající řemínek, který dodá vašim hodinkám ten správný šmrnc. Kůže, ze které je řemínek vyrobený, je navíc samozřejmě pravá. Co se pak týče barevných variant, řemínek je dostupný ve světle a tmavě hnědé, modré a černé. Sleva se vztahuje jen na 42/44mm verze.

Běžná cena řemínku je 1349 korun, díky slevovému kódu lsalaut jej však můžete zakoupit za 1012 korun.

71208-1

Kovový LAUT Steel Loop

Máte-li raději řemínky kovové a zejména pak ty ve stylu ikonického Milánského tahu, potěší vás zcela určitě Steel Loop od Laut, který se designově Milánskému tahu velmi podobá. Řemínek je dostupný jak ve variantách pro 38/40mm modely, tak i pro 42/44mm modely. Pokud vás pak zajímají barevné varianty, sáhnout můžete po tmavě šedé, stříbrné a zlaté barevné variantě. 

Běžná cena řemínku je 1199 korun, díky slevovému kódu lsalaut jej však můžete zakoupit za 899 korun.

70982-1

Dnes nejčtenější

.