Zavřít reklamu

Řemínky jsou nedílnou součástí Apple Watch. Primárně se samozřejmě využívají k tomu, aby vám jablečné hodinky dobře držely na zápěstí, kromě toho je ale můžeme využít také jakožto módní doplněk. Někteří uživatelé Apple Watch doma mají klidně několik desítek různých řemínků, které následně střídají podle zbytku oblečení, příležitosti a dalších aspektů. Pokud zrovna hledáte nějaký ideální řemínek, popřípadě pokud byste chtěli rozšířit svou kolekci, tak jste tady naprosto správně. V tomto článku se totiž společně podíváme na 5 typů řemínků, které by neměly chybět žádnému majiteli Apple Watch.

Silikonové

Sháníte nějaký levný řemínek, který je k dispozici v několika barvách a jeho využitelnost je prakticky neomezená? Jestliže ano, tak by se vám mohly líbit silikonové řemínky. Sáhnout můžete samozřejmě po originálních silikonových řemíncích od Applu, které jsou kvalitní, ale na druhou stranu zase samozřejmě dražší. Jestliže nechcete utrácet za silikonový řemínek více než tisíc korun, tak můžete samozřejmě sáhnout po alternativách, kterých si za stejnou cenu pořídíte hned několik. Konkrétně můžete sáhnout po silikonových řemíncích COTEetCI, popřípadě po univerzálních řemíncích od Alzy, kde můžete vybírat z mnoha barev.

Sportovní, nylonové

Druhým typem řemínků pro Apple Watch jsou sportovní, které jsou vyrobené z nylonu. Tyto řemínky jsou na ruce velmi příjemné a využívají je především uživatelé, kteří mají problém se silikonovými řemínky, například kvůli vyrážkám. Nylonové, potažmo látkové, řemínky na Apple Watch nabízí samozřejmě i samotný Apple, opět však za relativně vysoké ceny. Pokud nechcete originální řemínek a spokojíte se s levnější alternativou, můžete sáhnout třeba po řemíncích FIXED Nylon Strap. Jestliže se vám nelíbí klasický styl nylonových řemínků, můžete sáhnout po Eternico Nylon Bank.

Kožené

Pokud si potrpíte na styl a máte rádi kůži, rozhodně se vám budou líbit také kožené řemínky pro Apple Watch. I tento typ řemínků nabízí Apple, je ale nutné podotknout, že se jejich design uživatelům spíše nelíbí, jelikož jsou pojaty svým způsobem netradičně. Chcete-li pořádné kožené řemínky, tak věřte, že jejich výběr je opravdu obrovský. Mezi nejoblíbenější patří například kožené řemínky Eternico Leather and Silicone nebo Eternico Leather, popřípadě můžete sáhnout i po FIXED Leather Strap. Zajímavou volbou je pak také Njord Watch Strap, což je řemínek zhotovený z lososí kůže.

Milánské tahy

Pořádnou parádu uděláte také milánským tahem, což je řemínek z kovového materiálu s malými očky, které jsou do sebe „zapletené“. Tyto řemínky jsou určené především pro nošení na veřejnosti a pro různé zvláštní příležitosti – na běh či posilování úplně vhodné nejsou. Milánský tah od Applu vás vyjde na téměř tři tisíce, což je opět velmi vysoká cena. Za pár stovek totiž seženete podobné milánské tahy, které na tom jsou kvalitou velmi podobně. K dispozici je třeba Eternico Elegance Milanese dále FIXED Mesh Strap, Uniq Dante či COTEetCI. Všechny tři tyto řemínky jsou velmi podobné tomu originálnímu. Pokud byste nechtěli magnetické zapínání, tak můžete sáhnout po milánském tahu Eternico Mesh Metal Band.

Kovové

Posledním typem řemínků pro Apple Watch jsou ty čistě kovové, chcete-li článkové. Originální článkové řemínky od Applu vychází na téměř 10 tisíc korun, každopádně Alza je nabízí za výrazně nižší cenu. Popřípadě lze sáhnout po ocelových článkových řemíncích Uniq Strova za něco málo přes tisícovku. Další článkové tahy pak nabízí také již několikrát zmíněná značka COTEetCI, a to buď klasický, anebo COTEetCI Excellence. Především ženám by se pak mohly líbit kovové řemínky od značky Eternico.

Dnes nejčtenější

.