Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Apple Watch jsou jedním z nejprodávanějších a nejelegantnějších zařízení, které na sobě můžete mít. Svým designem se hodí nejen pro sport, ale i do společnosti, a to díky snadno vyměnitelným řemínkům. Nyní můžete na iWantu doplnit svou kolekci o zajímavé kousky a to díky slevám za velmi zajímavé ceny. Pojďme se společně na pár z nich podívat.

Pro sportovní příležitost se bude určitě hodit tmavě petrolejový řemínek (38mm) za 990 Kč (1 490 Kč). Je vhodný pro sport, ale i třeba do bazénu a díky kolečkovému zapínání nikde nic nebude čouhat, takže je zároveň elegantní. Můžete jej také sehnat v paprikově oranžové variantě.

Ti z vás, kteří fandí tradičním řemínkům s klasickou přezkou si mohou vybrat z několika barevných provedení. Jsou vyrobeny z telecí kůže, vnitřní podšívka je tradičně do hněda s barevným podšitím a kůže časem dostává krásný nádech patiny. Ve velikosti 38/40mm si můžete pořídit čtyři barevné varianty za 2 990 Kč (3 990 Kč), tudíž je můžete přizpůsobit svému outfitu a rozhodně se hodí pro formálnější setkání.

Pro opravdové nadšence tu potom je řemínek článkový tah 38/40mm vesmírně černý, který je vyroben z nerezové oceli stejně jako samotné Apple Watch. Pořídit je můžete za 8 990 Kč (14 290 Kč). Dodáte tak svým hodinkám luxus a jistou dávku preciznosti, která byla při výrobě tohoto řemínku věnována každému dílku.

Dnes nejčtenější

.