Zavřít reklamu

V minulých letech platilo, že živé přenosy Apple Keynotes bylo možné sledovat jen přes oficiální webové stránky Applu, potažmo pak jeho aplikace. V loňském roce se však kalifornský gigant rozhodl využít pro přenos i platformu YouTube, která je ve světě mimořádně oblíbená, a jelikož se tento krok osvědčil, dočkáme se živého vysílání Keynote na YouTube i v pondělí. 

První živý přenos Keynote na YouTube uspořádal Apple teprve v loňském roce, kdy přes něj přenášel představení iPhonů 11 a 11 Pro. Pondělní živý přenos úvodní Keynote WWDC tak pro něj bude teprve druhou vlaštovkou, kterou na tuto platformu živě vypustí. Mikrostránka, na které přenos poběží, je již na YouTube vytvořená a vy si tak díky ní můžete nastavit připomenutí startu živého přenosu. Ten má Apple u videa nastaven na 19:00, stejně jako na všech ostatních kanálech. Nastavení notifikace provedete velmi jednoduše tak, že po otevření této stránky tapnete či kliknete na zvoneček. Je však nutné být na YouTube přihlášený a zároveň platí, že aby vám notifikace došla, musíte mít povolená upozornění na vašem zařízení. 

Obecně se dá říci, že se od letošní WWDC 2020 očekává opravdu mnoho. Kromě řady nových softwarů v čele s operačními systému iOS 14 či macOS 10.16 by se měly světu představit i nové iMacy a snad i náhlavní sluchátka spolu s lokalizátorem, na kterém Apple pracuje již více než půl roku. Na našem magazínu vás samozřejmě jako již tradičně celou konferencí provedeme, aby vám žádné zajímavosti neunikly. 

Dnes nejčtenější

.