Zavřít reklamu

Jak už je to zvykem, i letos bude Apple streamovat živý přenos z WWDC 2018, který můžete sledovat z jakéhokoliv zařízení, které máte doma. Na této konferenci se dočkáme představení nových operačních systému iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 a tvOS 12. Během konference bychom se snad měli dočkat i spuštění prodeje bezdrátové nabíječky AirPower a pouzdra pro AirPods s podporou bezdrátového nabíjení. Co více si pro nás Apple připraví, to prozatím zůstává záhadou. Nezbývá nám tedy nic jiného, než se v pondělí, 4. června 2018 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pokud se i vy nemůžete WWDC 2018 dočkat a odpočítáváte poslední dny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Předpokládám, že nikdo z našich čtenářů nemá k dispozici tikety do McEnery Convention Center v San Jose v Californii, tudíž si budeme muset vystačit s živým přenosem doma. Jak tedy na Apple zařízeních sledovat živý přenos?

WWDC 2018 na Macu nebo MacBooku

Živý přenos z WWDC 2018 budete na vašem jablečném zařízení s operačním systémem macOS moct sledovat z tohoto odkazu. Pro správné fungování budete potřebovat Mac nebo MacBook běžící na operačním systému macOS High Sierra 10.12 nebo novějším.

WWDC 2018 na iPhonu nebo iPadu

Apple se s námi podělil o informaci, že pro zařízení iPhone a iPad bude nejlepší živý přenos sledovat z tohoto odkazu. Abyste stream mohli sledovat, budete potřebovat Safari a iOS 10 nebo novější.

WWDC 2018 na Apple TV

Pokud se rozhodnete jablečnou konferenci sledovat z jablečné televize, máte to nejjednodušší. Stačí si otevřít menu a rozkliknout živý přenos konference.

WWDC 2018 na operačních systémech Windows nebo Android

wwdc18_macbook_fb

Dnes nejčtenější

.