Zavřít reklamu

V minulých dnes jsme si pro vás, naše věrné čtenáře, připravili návody, které se týkaly toho, jak sledovat dnešní Apple konferenci. Na této konferenci se můžeme těšit na představení nových iPhonů – iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone 9. Z řady chytrých hodinek Apple představí již čtvrtou generaci Apple Watch. S největší pravděpodobností Apple spustí také prodej bezdrátové nabíječky AirPower a nového pouzdra pro AirPody. Mimo jiné se možná taktéž dočkáme nových Maců, iPadů a dalších produktů. Po softwarové stránce se můžeme těšit na oficiální oznámení data vydání nových operačních systémů nových operačních systémů pro veřejnost – iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 a tvOS 12. Pokud stejně jako my v redakci již nedočkavě odpočítáváte poslední minuty do spuštění živého přenosu, připomeňme si ještě v rychlosti, jak živý přenos sledovat.

Takto vypadaly upoutávky na představení nových iPhonů v minulých letech:

Jak sledovat představení iPhonu Xs a dalších novinek

Pojďme si tedy společně připomenout, jak dnešní konferenci sledovat z jakékoliv platformy. Ať už se tuto konferenci chystáte sledovat z Apple zařízení, nebo například z Windowsu nebo Androidu, tak díky našim návodům můžete. Stačí se pomocí odkazů níže jednoduše přepnout na takový článek, který je určený pro vaši platformu:

ČESKY VÁS PAK BUDEME CELÝM PŘENOSEM PROVÁZET V NAŠEM ŽIVÉM PŘEPISU:

Na závěr jen zmíním nějaká fakta, která by vás mohla zajímat a v případě, že se na konferenci chystáte dívat, byste je měli vědět. Letošní Apple Keynote se koná v Californii v Cupertinu, konkrétně v Divadle Steva Jobse. Celá konference započne již dnes, tzn. 12. září 2018 v 19:00 našeho času.

Samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, že již během konference a po ní se na Letem světem Applem můžete těšit na články, ve kterých najdete přehled všech důležitých novinek. Články bude opět připravovat množství redaktorů tak, aby vám žádná novinka neutekla. Budeme velice rádi, když budete stejně, jako každý rok, sledovat Apple keynote společně s Letem světem Applem!

pozvanka apple event

Dnes nejčtenější

.