Zavřít reklamu

Stejně jako každý rok, tak i tento rok je právě měsíc září modlou všech Apple fanoušků. Již dnes se totiž dočkáme nejočekávanější Apple konference za letošní rok. Na této konferenci se můžeme těšit na představení nových iPhonů – iPhone Xs, iPhone Xs Plus a iPhone Xc. Z řady chytrých hodinek Apple představí již čtvrtou generaci Apple Watch. S největší pravděpodobností Apple spustí také prodej bezdrátové nabíječky AirPower a nového pouzdra pro AirPody. Mimo jiné se možná taktéž dočkáme nových Maců, iPadů a dalších produktů. Po softwarové stránce se můžeme těšit na oficiální oznámení data vydání nových operačních systémů nových operačních systémů pro veřejnost – iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 a tvOS 12. Čeho všeho se na konferenci dočkáme, to ví jen a jen pouze Apple. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se ve středu, 12. září 2018 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky na představení nových iPhonů v minulých letech:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na Androidu sledovat živý přenos?

Představení nejen iPhonu Xs na Androidu

Apple se s Androidem moc nekamarádí, a proto je sledování konference v porovnání s Applem nebo Wndowsem o dost složitější. Pokud máte možnost dívat se na živý přenos z jiného zařízení, než je Android, určitě tak učiňte. Pokud však tuto možnost nemáte, poradíme vám, jak sledovat živý přenos na Androidu co možná nejjednodušeji.

Pro spuštění streamu na Androidu je nutné, abyste si z Google Play stáhli VLC Player – to učiníte pomocí tohoto odkazu. Po stažení VLC Player spusťte a rozklikněte jeho menu, které se skrývá pod ikonou dopravního kužele v levé horní části obrazovky. Z menu vyberte možnost Síťový proud a do textového pole vložte tento odkaz:

Odkaz bude vložen ihned po zahájení keynote. 

Poté stačí jenom potvrdit. Stream vám prozatím nebude fungovat, jelikož se aktivuje až tehdy, kdy začne samotná konference.

Skvělou možností je pak sledovat přenos přes Twitter, na kterém také poběží. Přenos by měl být vysílán na twitterovém účtu Applu přímo zde. Je ale potřeba mít na Twitteru vytvořený účet. 

Představení nejen iPhonu Xs na operačních systémech Windows nebo produktech od Applu

pozvanka apple event

Dnes nejčtenější

.