Zavřít reklamu

Stejně jako každý rok, tak i tento rok je právě měsíc září modlou všech Apple fanoušků. Již 12. září se totiž dočkáme nejočekávanější Apple konference za letošní rok. Na této konferenci se můžeme těšit na představení nových iPhonů – iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone 9. Z řady chytrých hodinek Apple představí již čtvrtou generaci Apple Watch. S největší pravděpodobností Apple spustí také prodej bezdrátové nabíječky AirPower a nového pouzdra pro AirPody. Mimo jiné se možná taktéž dočkáme nových Maců, iPadů a dalších produktů. Po softwarové stránce se můžeme těšit na oficiální oznámení data vydání nových operačních systémů nových operačních systémů pro veřejnost – iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 a tvOS 12. Čeho všeho se na konferenci dočkáme, to ví jen a jen pouze Apple. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se ve středu, 12. září 2018 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky na představení nových iPhonů v minulých letech:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na Windowsu sledovat živý přenos?

Představení nejen iPhonu Xs na Windowsu

Minulý rok Apple povolil uživatelům Windows sledovat konference přímo z prohlížeče a tento rok by tomu nemělo být jinak. Apple doporučuje živý přenos sledovat z prohlížeče Microsoft Edge z Windows 10, ale vzhledem ke zkušenostem z minulého roku už není problém sledovat i z ostatních prohlížečů, jako je například Chrome nebo Firefox (prohlížeče musí podporovat MSE, H.264 a AAC). K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu.

Představení nejen iPhonu Xs na operačních systémech Windows nebo Apple produktech

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? V případě produktů od Applu mrkněte na tento článek, informace o sledování na Androidu pak přineseme zítra.

pozvanka apple event

Dnes nejčtenější

.