Zavřít reklamu

Prostřednictvím několika minulých dnů jsme s vámi na našem magazínu sdíleli několik článků, ve kterých jste se mohli podívat, jakým způsobem můžete sledovat dnešní konferenci od Applu. Na dnešní konferenci dojde prakticky jistě k představení nových iPhonů 11 společně s Apple Watch Series 5. Společně s těmito produkty se také dočkáme vydání operačních systému iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 Catalina, tvOS 13 a watchOS 6 pro širokou veřejnost. Údajně by si měl Apple na dnešní konferenci připravit i proslulou „One more thing…“. Pokud tedy chcete být součástí tohoto programu a pomaličku odpočítáváte poslední minuty, tak si ještě v rychlosti pojďme připomenout, jak, kdy a kde dnešní konferenci sledovat.

Jak sledovat představení iPhonu 11 a dalších novinek

Pojďme si tedy společně připomenout, jak dnešní konferenci sledovat z jakékoliv platformy. Ať už se tuto konferenci chystáte sledovat z Apple zařízení, nebo například z Windowsu nebo Androidu, tak díky našim návodům můžete. Stačí se pomocí odkazů níže jednoduše přepnout na takový článek, který je určený pro vaši platformu:

Poprvé i na YouTube

Letošní konference bude navíc letos poprvé v historii k dispozici k živému sledování i na YouTube. Pokud tedy chcete konferenci sledovat například na pozadí vašeho iPhonu či na jiném zařízení, můžete tak učinit jednoduše pomocí videa níže. Živý přenos se na YouTube spustí dnes přesně v 19:00.

ČESKY VÁS PAK BUDEME CELÝM PŘENOSEM PROVÁZET V NAŠEM ŽIVÉM PŘEPISU:

Na závěr jen zmíním nějaká fakta, která by vás mohla zajímat v případě, že se na konferenci chystáte dívat. Letošní Apple Keynote se koná v Californii v Cupertinu, konkrétně v Divadle Steva Jobse v Apple Parku. Celá konference započne již dnes, tzn. 10. září 2019 v 19:00 našeho času.

Samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, že již během konference a po ní se na Letem světem Applem můžete těšit na články, ve kterých najdete přehled všech důležitých novinek. Články bude opět připravovat množství redaktorů tak, aby vám žádná novinka neutekla. Budeme velice rádi, když budete stejně, jako každý rok, sledovat Apple keynote společně s Letem světem Applem!

apple keynote 2019 pozvanka

Dnes nejčtenější

.