Zavřít reklamu

Ačkoliv jsme se za poslední týdny a měsíce dočkali celé řady zajímavých titulů pro iOS, jen málokteré z nich se vyloženě mohly chlubit tím, že spadají pod nějakou známou značku. Z velké části šlo buď o nezávislé hříčky, nebo naopak standardní hry, které sice ohromí kvalitou a grafickou stránkou, ale příběhem už nikoliv. Naštěstí se však podle nejnovějších informací v dohledné době dočkáme na mobilních zařízeních něčeho speciálního, co potěší zejména fanoušky fantasy. Studio Warner Bros totiž pracuje ve spolupráci s čínskou herní společností NetEase na exkluzivním počinu z univerza The Lord of the Rings, který má nabídnout nejen dechberoucí vizuál, ale i pořádně komplexní příběh.

Pokud jste četli Pána prstenů z pera J. R. R. Tolkiena a nedáte na Středozem dopustit, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojáři z Warner Bros totiž spojili síly s čínskou společností NetEase a oznámili komplexní mobilní strategickou hru, která nás do tohoto univerza opět zavede. Počin The Lord of the Rings: Rise to War tak slibuje nejen vynikající grafiku, intuitivní ovládání a řadu nových herních mechanik, ale i věrné zpracování a takřka dokonalou adaptaci, alespoň tedy po příběhové stránce. Dočkáme se tak všech známých lokací, které budeme možnost navštívit, a stejně tak i starých, nezapomenutelných hrdinů, jenž nás dlouhou dobu provázeli knihami i filmovými snímky.

„Pán prstenů je jedním z nejznámějších a nejoslavovanějších děl, na které můžeme v literárním světě narazit. Je mi ctí, že mohu oznámit spolupráci s Warner Bros Interactive a přinést hráčům další povedenou hru. Spolu s naším vývojářským týmem, jenž má s mobilními hrami bohaté zkušenosti, a výzkumným oddělením jsme si takřka jisti, že fanoušky nezklameme a nabídneme jim nejen zážitek věrný předloze, ale i hru nové generace. Samozřejmě nebudou chybět všechny postavy, které tak dobře znáte a živý svět Středozemě,“ vyjádřil se generální ředitel NetEase, William Ding. Dá se očekávat, že se hra bude testovat nejprve v Číně, ale vzhledem k předchozím titulům od NetEase se dá čekat, že se do Hobitína vydáme již za několik měsíců.

Dnes nejčtenější

.