Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MusicPics

Pomocí aplikace MusicPics můžete vaše fotografie přetvořit do podoby krátkých videoprezentací, které následně můžete sdílet kupříkladu na sociální síti Instagram. Tato aplikace vám umožní přidat libovolnou hudbu a na výběr máte z 39 filtrů, jenž vaše výsledné video perfektně ozdobí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Air Keyboard for iPad

Jestliže vlastníte iPad a rádi byste jej v některých momentech využili skutečně na maximum, možná by se vám mohla hodit aplikace Air Keyboard for iPad. Pomocí tohoto nástroje totiž můžete váš jablečný tablet využít jako bezdrátovou klávesnici podle vlastních potřeb.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

MotivateMe – Your Motivation

Jak již samotný název napovídá, aplikace MotivateMe – Your Motivation slouží pro motivování svého uživatele. Je ale nutné upozornit na fakt, že se nejedná pouze o prostý nástroj na seznamy úkolů, ale o aplikaci, která vás bude skutečně motivovat a pomůže vám dosáhnout vašich cílů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

1Timer – Voice Timer

Zakoupením aplikace 1Timer – Voice Timer získáte perfektní časovač, který se oproti konkurenci pyšní jednou zajímavou funkcí. Tento nástroj vám totiž v předem nastavených intervalech bude podávat hlasové zprávy o zbývajícím čase a dalších. To se může hodit zejména při cvičení, testech a při řadě dalších aktivit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Balloons for babies

Pokud máte doma malé děti či batole, rozhodně by se vám mohla hodit jednoduchá aplikace Balloons for babies. V rámci této aplikace totiž létají obyčejné balónky zespodu nahoru a jakmile na ně klepnete, prasknou. Tímto způsobem můžete jednoduše zabavit vaše dítě.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Election Fight 2020

Ve Spojených státech amerických se pomalu schyluje k prezidentským volbám. Co takhle si současnou situaci trošku odlehčit a zahrát si velice zábavnou hru s názvem Election Fight 2020. V této hře se totiž zhostíte role jednoho z kandidátů a pustíte se do osobních pěstních soubojů s vašimi protivníky.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Real Tennis Manager

Jablečné iPhony a iPady se pyšní perfektním výkonem a naleznete na ně řadu perfektně zpracovaných her. Pokud se považujete za fanouška tenisu, rozhodně byste se měli podívat na hru Real Tennis Manager. V této hře se totiž podíváte přímo na kurt, kde si budete moci zahrát libovolný turnaj či se případně utkat s protivníkem v online aréně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.